Gönderen Konu: YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI-SON TARİH PERŞEMBE GECESİ  (Okunma sayısı 9324 defa)

Çevrimdışı TACSIZ KRAL

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
  • Carizmatic Boy
    • ICQ Messenger - 123456789
    • MSN Messenger - gala7asaray@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger  - crazyliseli@yahoo.com
    • Profili Görüntüle
    • Efendy Fm
ARKADAŞLAR HEPİNİZLE BUGÜNE DEK ÇOK İYİ VAKİT GEÇİRDİM... HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM VE PES4TEN SIKILDIĞIMDAN DOLAYI TURNUVADAN ÇEKİLİYORUM HEPİNİZE BOL ŞANSLAR ARKADAŞLAR...
ÜYELERARASI HALI SAHA MAÇI !!BÜTÜN İSTANBULDAN GELEBİLECEK OLANLARI BEKLERİZ... TÜM AYRINTILAR VE DAHA FAZLASI İÇİN http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=21516.0

Çevrimdışı akyollu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 243
    • Profili Görüntüle
ARKADAŞLAR HEPİNİZLE BUGÜNE DEK ÇOK İYİ VAKİT GEÇİRDİM... HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM VE PES4TEN SIKILDIĞIMDAN DOLAYI TURNUVADAN ÇEKİLİYORUM HEPİNİZE BOL ŞANSLAR ARKADAŞLAR...

KARDEŞ BELKİ Bİ SÜRE SONRA FİKRİNİ DEĞİŞTİRİP ARAMIZA YENİDEN KATILIRSIN

Çevrimdışı akyollu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 243
    • Profili Görüntüle
ya arkadaşlar perşembe son diyorsunuz daha çeyrek final maçı sonuçlanmamış ne iş daha çeyrek final maçı oynanacakta yarı finaldeki benle oynayacakta ohooooo ben her gün sizi mi beklicem maç yapıldımı yapılmadı mı diye lütfen biraz daha önem verelim çeyrek final maçları süresi biteli kaç gün geçti değil mi? erdoğan süreyi uzat bende bunu talep ediyorum o zaman madem daha rakibim hala belli olmamış

akyollu kardeşim , bende uzun süredir rakibimi bekliyorum ,  kendisine hafta içleri düzenli olarak saat 20.00 ila 23.30 arasi online olacağimi ve bu süre zarfinda sende online olursan siteden veya msnden haber vermesini söyledim fakat bir türlü birbirimize rastlayamiyoruz sanirim . cuma ( yarın ) gecesine kadar bu karşılaşma oynanmaz ve tacsiz kardeşimden herhangi bir yanit alamadiğimiz takdirde ultrahüseyin ile final karşılaşmasini oynayabilirsiniz ,

1 gece daha bekleyelim ..

OLUR MU HAMZA KARDEŞİM DİREK ZATEN FİNAL OYNAMAM SANA HAKSIZLIK OLUR YARI FİNAL İ BİZ YAPARIZ KARDEŞ O ZAMAN

Çevrimdışı akyollu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 243
    • Profili Görüntüle
yarın 18 e kadar tacsızı bekleyelim gelmesse siz akyollu ile yapın diye düşünüyorumb sen ne düşünüyorsun hamza kardeşim ;)

tamam kardeşim , yarın akşam 18.00 ' a kadar bekleyelim . umarim bu süre zarfinda rakibim topic altindan mesaj gönderir . aksi takdirde kendisini süremizin dolmasindan ötürü hükmen elemek durumunda kalacağiz

HAMZA KARDEŞ BU AKŞAM GİREMEZSEM NETE BEN YARIN BÜTÜN GÜN NETTE OLURUM TOPİC ALTINDAN MESAJLAŞIRIZ KARDEŞ

Çevrimdışı rdgnblt

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 350
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
tacsız noldu uşak ??? ???
pes4 ü bırakmıyon dimi sadece bu turnuvayı ??? ???
bir gün gözlerimin ta içine bak anlarısn ölüler niçin yaşarmış

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
ya arkadaşlar perşembe son diyorsunuz daha çeyrek final maçı sonuçlanmamış ne iş daha çeyrek final maçı oynanacakta yarı finaldeki benle oynayacakta ohooooo ben her gün sizi mi beklicem maç yapıldımı yapılmadı mı diye lütfen biraz daha önem verelim çeyrek final maçları süresi biteli kaç gün geçti değil mi? erdoğan süreyi uzat bende bunu talep ediyorum o zaman madem daha rakibim hala belli olmamış

akyollu kardeşim , bende uzun süredir rakibimi bekliyorum ,  kendisine hafta içleri düzenli olarak saat 20.00 ila 23.30 arasi online olacağimi ve bu süre zarfinda sende online olursan siteden veya msnden haber vermesini söyledim fakat bir türlü birbirimize rastlayamiyoruz sanirim . cuma ( yarın ) gecesine kadar bu karşılaşma oynanmaz ve tacsiz kardeşimden herhangi bir yanit alamadiğimiz takdirde ultrahüseyin ile final karşılaşmasini oynayabilirsiniz ,

OLUR MU HAMZA KARDEŞİM DİREK ZATEN FİNAL OYNAMAM SANA HAKSIZLIK OLUR YARI FİNAL İ BİZ YAPARIZ KARDEŞ O ZAMAN

tacsiz kardeşim sanirim pes 4 oynamayi bırakmiş , bu durumda seninle yarı finalı yapabilirz kardeşim , ne zaman müsaid olursan bu topic altindan haber verebilirsin ;)

Çevrimdışı MaS

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 248
  • && JONH CAREW &&
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta

tacsiz kardeşim sanirim pes 4 oynamayi bırakmiş , bu durumda seninle yarı finalı yapabilirz kardeşim , ne zaman müsaid olursan bu topic altindan haber verebilirsin ;)

BAŞARILAR BEYLER   ;) ;) ;)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting

BAŞARILAR BEYLER   ;) ;) ;)

saol kardeşim ;)

Çevrimdışı TACSIZ KRAL

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
  • Carizmatic Boy
    • ICQ Messenger - 123456789
    • MSN Messenger - gala7asaray@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger  - crazyliseli@yahoo.com
    • Profili Görüntüle
    • Efendy Fm
bu aralar oynamak istemiom zaten yeni oyunada başladım belki 5. turnuvada gelirim(oyunu tamamiyle bırakmadım) yada fifaya başlarım... hepinize pes4 turnuvalarında ve ligte başarılar diliyorum.
ÜYELERARASI HALI SAHA MAÇI !!BÜTÜN İSTANBULDAN GELEBİLECEK OLANLARI BEKLERİZ... TÜM AYRINTILAR VE DAHA FAZLASI İÇİN http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=21516.0

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
bu aralar oynamak istemiom zaten yeni oyunada başladım belki 5. turnuvada gelirim(oyunu tamamiyle bırakmadım) yada fifaya başlarım... hepinize pes4 turnuvalarında ve ligte başarılar diliyorum.

Teşekkür ederiz kardeşim , umarim fikrini en kısa zamanda değiştirirsin . 5. pes 4 turnuvamıza bekliyorum mutlaka ;)

Çevrimdışı akyollu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 243
    • Profili Görüntüle
HAMZA KARDEŞ BENİM HAMACHİ AÇIK BURALARDAYIM BUGÜN

Çevrimdışı ultrahuseyin

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 182
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
hamza ve akyollu kardeşim....yarı final macınızı bugün yaparsanız sevinirim..bende  akşam gsnin maçından sonra müsaitim..finalide bitiririz yani bugün..
şanlıyız şöhretliyiz.paşayız kralız.reklamız markayız.falanız filanız.kralına değil alayına basarız.tek farkımız körfezli olmamız....

...FoReVeR GaLaTaSaRaY S.K...