ARKADAŞLAR HEPİNİZLE BUGÜNE DEK ÇOK İYİ VAKİT GEÇİRDİM... HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM VE PES4TEN SIKILDIĞIMDAN DOLAYI TURNUVADAN ÇEKİLİYORUM HEPİNİZE BOL ŞANSLAR ARKADAŞLAR...
Alıntı yapılan: akyollu - 15 Şubat 2007, 10:09:20ya arkadaşlar perşembe son diyorsunuz daha çeyrek final maçı sonuçlanmamış ne iş daha çeyrek final maçı oynanacakta yarı finaldeki benle oynayacakta ohooooo ben her gün sizi mi beklicem maç yapıldımı yapılmadı mı diye lütfen biraz daha önem verelim çeyrek final maçları süresi biteli kaç gün geçti değil mi? erdoğan süreyi uzat bende bunu talep ediyorum o zaman madem daha rakibim hala belli olmamış akyollu kardeşim , bende uzun süredir rakibimi bekliyorum , kendisine hafta içleri düzenli olarak saat 20.00 ila 23.30 arasi online olacağimi ve bu süre zarfinda sende online olursan siteden veya msnden haber vermesini söyledim fakat bir türlü birbirimize rastlayamiyoruz sanirim . cuma ( yarın ) gecesine kadar bu karşılaşma oynanmaz ve tacsiz kardeşimden herhangi bir yanit alamadiğimiz takdirde ultrahüseyin ile final karşılaşmasini oynayabilirsiniz , 1 gece daha bekleyelim ..
ya arkadaşlar perşembe son diyorsunuz daha çeyrek final maçı sonuçlanmamış ne iş daha çeyrek final maçı oynanacakta yarı finaldeki benle oynayacakta ohooooo ben her gün sizi mi beklicem maç yapıldımı yapılmadı mı diye lütfen biraz daha önem verelim çeyrek final maçları süresi biteli kaç gün geçti değil mi? erdoğan süreyi uzat bende bunu talep ediyorum o zaman madem daha rakibim hala belli olmamış
Alıntı yapılan: rdgnblt - 15 Şubat 2007, 22:06:09yarın 18 e kadar tacsızı bekleyelim gelmesse siz akyollu ile yapın diye düşünüyorumb sen ne düşünüyorsun hamza kardeşim tamam kardeşim , yarın akşam 18.00 ' a kadar bekleyelim . umarim bu süre zarfinda rakibim topic altindan mesaj gönderir . aksi takdirde kendisini süremizin dolmasindan ötürü hükmen elemek durumunda kalacağiz
yarın 18 e kadar tacsızı bekleyelim gelmesse siz akyollu ile yapın diye düşünüyorumb sen ne düşünüyorsun hamza kardeşim
Alıntı yapılan: Hamza - 15 Şubat 2007, 21:05:51Alıntı yapılan: akyollu - 15 Şubat 2007, 10:09:20ya arkadaşlar perşembe son diyorsunuz daha çeyrek final maçı sonuçlanmamış ne iş daha çeyrek final maçı oynanacakta yarı finaldeki benle oynayacakta ohooooo ben her gün sizi mi beklicem maç yapıldımı yapılmadı mı diye lütfen biraz daha önem verelim çeyrek final maçları süresi biteli kaç gün geçti değil mi? erdoğan süreyi uzat bende bunu talep ediyorum o zaman madem daha rakibim hala belli olmamış akyollu kardeşim , bende uzun süredir rakibimi bekliyorum , kendisine hafta içleri düzenli olarak saat 20.00 ila 23.30 arasi online olacağimi ve bu süre zarfinda sende online olursan siteden veya msnden haber vermesini söyledim fakat bir türlü birbirimize rastlayamiyoruz sanirim . cuma ( yarın ) gecesine kadar bu karşılaşma oynanmaz ve tacsiz kardeşimden herhangi bir yanit alamadiğimiz takdirde ultrahüseyin ile final karşılaşmasini oynayabilirsiniz , 1 gece daha bekleyelim .. OLUR MU HAMZA KARDEŞİM DİREK ZATEN FİNAL OYNAMAM SANA HAKSIZLIK OLUR YARI FİNAL İ BİZ YAPARIZ KARDEŞ O ZAMAN
Alıntı yapılan: akyollu - 16 Şubat 2007, 10:30:07Alıntı yapılan: Hamza - 15 Şubat 2007, 21:05:51Alıntı yapılan: akyollu - 15 Şubat 2007, 10:09:20ya arkadaşlar perşembe son diyorsunuz daha çeyrek final maçı sonuçlanmamış ne iş daha çeyrek final maçı oynanacakta yarı finaldeki benle oynayacakta ohooooo ben her gün sizi mi beklicem maç yapıldımı yapılmadı mı diye lütfen biraz daha önem verelim çeyrek final maçları süresi biteli kaç gün geçti değil mi? erdoğan süreyi uzat bende bunu talep ediyorum o zaman madem daha rakibim hala belli olmamış akyollu kardeşim , bende uzun süredir rakibimi bekliyorum , kendisine hafta içleri düzenli olarak saat 20.00 ila 23.30 arasi online olacağimi ve bu süre zarfinda sende online olursan siteden veya msnden haber vermesini söyledim fakat bir türlü birbirimize rastlayamiyoruz sanirim . cuma ( yarın ) gecesine kadar bu karşılaşma oynanmaz ve tacsiz kardeşimden herhangi bir yanit alamadiğimiz takdirde ultrahüseyin ile final karşılaşmasini oynayabilirsiniz , 1 gece daha bekleyelim .. OLUR MU HAMZA KARDEŞİM DİREK ZATEN FİNAL OYNAMAM SANA HAKSIZLIK OLUR YARI FİNAL İ BİZ YAPARIZ KARDEŞ O ZAMANtacsiz kardeşim sanirim pes 4 oynamayi bırakmiş , bu durumda seninle yarı finalı yapabilirz kardeşim , ne zaman müsaid olursan bu topic altindan haber verebilirsin
Alıntı yapılan: Hamza - 16 Şubat 2007, 17:27:13Alıntı yapılan: akyollu - 16 Şubat 2007, 10:30:07Alıntı yapılan: Hamza - 15 Şubat 2007, 21:05:51Alıntı yapılan: akyollu - 15 Şubat 2007, 10:09:20ya arkadaşlar perşembe son diyorsunuz daha çeyrek final maçı sonuçlanmamış ne iş daha çeyrek final maçı oynanacakta yarı finaldeki benle oynayacakta ohooooo ben her gün sizi mi beklicem maç yapıldımı yapılmadı mı diye lütfen biraz daha önem verelim çeyrek final maçları süresi biteli kaç gün geçti değil mi? erdoğan süreyi uzat bende bunu talep ediyorum o zaman madem daha rakibim hala belli olmamış akyollu kardeşim , bende uzun süredir rakibimi bekliyorum , kendisine hafta içleri düzenli olarak saat 20.00 ila 23.30 arasi online olacağimi ve bu süre zarfinda sende online olursan siteden veya msnden haber vermesini söyledim fakat bir türlü birbirimize rastlayamiyoruz sanirim . cuma ( yarın ) gecesine kadar bu karşılaşma oynanmaz ve tacsiz kardeşimden herhangi bir yanit alamadiğimiz takdirde ultrahüseyin ile final karşılaşmasini oynayabilirsiniz , 1 gece daha bekleyelim .. OLUR MU HAMZA KARDEŞİM DİREK ZATEN FİNAL OYNAMAM SANA HAKSIZLIK OLUR YARI FİNAL İ BİZ YAPARIZ KARDEŞ O ZAMANtacsiz kardeşim sanirim pes 4 oynamayi bırakmiş , bu durumda seninle yarı finalı yapabilirz kardeşim , ne zaman müsaid olursan bu topic altindan haber verebilirsin BAŞARILAR BEYLER
tacsız noldu uşak pes4 ü bırakmıyon dimi sadece bu turnuvayı
Alıntı yapılan: rdgnblt - 16 Şubat 2007, 13:55:58tacsız noldu uşak pes4 ü bırakmıyon dimi sadece bu turnuvayı bu aralar oynamak istemiom zaten yeni oyunada başladım belki 5. turnuvada gelirim(oyunu tamamiyle bırakmadım) yada fifaya başlarım... hepinize pes4 turnuvalarında ve ligte başarılar diliyorum.