Gönderen Konu: HERKES BURAYA  (Okunma sayısı 2939 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
HERKES BURAYA
« Yanıtla #24 : 03 Temmuz 2007, 17:55:55 »
cemil flood yapma herkesin arkasından msj yazmana gerek yok  ;)

YA SALİH AKILLI OL OLM NE KADAR CAHİLSİN YAW OLM GİT BİRAZ FREE FORUMLAR AÇDA MSJ YAZMAYI ÖĞREN BENİM KONUM SANANE HERKESİN MSJINA SAYGI GÖSTERİYOM SENİN GİBİ SUS LAN YETER LAN DEMİYOM. ;)BU SANA KAPAK OLSUN  ;)
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı El_NiNo

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 326
    • Profili Görüntüle
HERKES BURAYA
« Yanıtla #25 : 03 Temmuz 2007, 18:02:46 »
Sende Bana dedin bide  yazı büyütmekle Bilgiçlik olmuyor  senle ben 8 yıllık arkız ve Ben arkadaşıma demekten cekinmiyom ve ben ona lan diyemiyorsam Ben neden 8 yıl yaşamışım Onla Samimiyet yaşıyamamışım  ;)Bide öyle kapak olmaz  ;) Sende ben gitceğim sırada neler yazdın onları almim tmm mı  ;)
Şeytanın En Büyük Hilesi Dünya'ya kendinin var olmadığına inandırmakmış!

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
HERKES BURAYA
« Yanıtla #26 : 03 Temmuz 2007, 18:08:18 »
Sende Bana dedin bide  yazı büyütmekle Bilgiçlik olmuyor  senle ben 8 yıllık arkız ve Ben arkadaşıma demekten cekinmiyom ama sen yazma dersen yazmam Bide öyle kapak olmaz  ;) Sende ben gitceğim sırada neler yazdın onları almim tmm mı  ;)

CNM ARKADAŞIM CNM SALİHİM BAK DİNLE ŞUU YETER LAN,SUSLAN,NE BU ŞİDDET BU CELAL,CEMİL FLOOD YAPMA DEME ARTIK SENDE ADAM AKILLI YORUM YAZ SANADA SAYGI GÖSTERİM ;D ;DBÖLE Mİ KONİŞİM CNM LI SANA
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

Çevrimdışı El_NiNo

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 326
    • Profili Görüntüle
HERKES BURAYA
« Yanıtla #27 : 03 Temmuz 2007, 18:15:41 »
Sende Bana dedin bide  yazı büyütmekle Bilgiçlik olmuyor  senle ben 8 yıllık arkız ve Ben arkadaşıma demekten cekinmiyom ama sen yazma dersen yazmam Bide öyle kapak olmaz  ;) Sende ben gitceğim sırada neler yazdın onları almim tmm mı  ;)

CNM ARKADAŞIM CNM SALİHİM BAK DİNLE ŞUU YETER LAN,SUSLAN,NE BU ŞİDDET BU CELAL,CEMİL FLOOD YAPMA DEME ARTIK SENDE ADAM AKILLI YORUM YAZ SANADA SAYGI GÖSTERİM ;D ;DBÖLE Mİ KONİŞİM CNM LI SANA
Bak Benim yorumlarım öyle Tmm mı Ben böyle konuşurum  ;) al bnde büyüttüm ne var  :D 

Çevrimdışı ManSpider111

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1277
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen ÜyesiNİN BABASI ;D
    • Profili Görüntüle
HERKES BURAYA
« Yanıtla #28 : 03 Temmuz 2007, 18:16:59 »

Bak Benim yorumlarım öyle Tmm mı Ben böyle konuşurum  ;) al bnde büyüttüm ne var  :D 

eferin ;D
Seni Unutmadık Barış Akarsu

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
HERKES BURAYA
« Yanıtla #29 : 03 Temmuz 2007, 18:25:07 »
YAVAŞ YAVAŞ ÖĞRENİYOR BÜYÜTMEDEN SONRA RENK DEĞİŞTİRMEYE GİTCEK. :D

Çevrimdışı El_NiNo

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 326
    • Profili Görüntüle
HERKES BURAYA
« Yanıtla #30 : 03 Temmuz 2007, 18:31:03 »
nerden değişiyor :D

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
HERKES BURAYA
« Yanıtla #31 : 03 Temmuz 2007, 21:44:07 »
3 büyükler(yeni transferleri slayt gösterisi) olsa güzel olur