Gönderen Konu: OYUNSİTENİZ FFC 100 HANGİ TARİH VE HANGİ SAAT DİLİMİNDE AÇILSIN?  (Okunma sayısı 2686 defa)

Çevrimdışı FabregaS

• Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • Puan 2519
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
bana göree 9 şuabat cuma saat 15.30 veyaa bi işim çıkmazsa 10 ŞUBAT CUMARTESİ 17.00 DE DAHA UYGUN OLUR DERİM BEN  :)

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
:D saçma bi konu olmuş kardeşim benim  nezman ffc 99 biter ise ozaman açılır veya bu saatlerde veya bugün geceye denk geliyosa ffc 99 ertesi gün açılır 100. ;D ;)

Çevrimdışı Nightmare

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2709
    • Profili Görüntüle
:D saçma bi konu olmuş kardeşim benim  nezman ffc 99 biter ise ozaman açılır veya bu saatlerde veya bugün geceye denk geliyosa ffc 99 ertesi gün açılır 100. ;D ;)

neresi saçma bu oyunsiteniz.com un 100. FFC si önemli bir ffc degerli bir ffc onun için herkesin uygun oldugu bir saatte yyapmak en dogrusu olur ameet  ;)

Çevrimdışı Diego

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9702
    • MSN Messenger - Diego@oyunsieniz.com
    • Yahoo Instant Messenger  - furkankirik@yahoo.com.tr
    • Profili Görüntüle
    • GencMerkez
100. ffc yi buakşam yapıcaz bence şıklar boşa gidicek

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta

neresi saçma bu oyunsiteniz.com un 100. FFC si önemli bir ffc degerli bir ffc onun için herkesin uygun oldugu bir saatte yyapmak en dogrusu olur ameet  ;)

adam seçipte koyucak halimiz yok dimi kayıtları açıcaz isteyen kayıt olucak kayıt sayısı bitene kadar saçma biraz kaba olmuş pardon ama gereksiz bi konu olarak düşündüyorum diğer turnuvalarda saat gereksinimi şu saatte açılıcak gibi bişey söz konusu değil bundada olmucak ffc99 bittiği zaman 100.de açılıcak ;)

Çevrimdışı Diego

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9702
    • Profili Görüntüle
    • GencMerkez

adam seçipte koyucak halimiz yok dimi kayıtları açıcaz isteyen kayıt olucak kayıt sayısı bitene kadar saçma biraz kaba olmuş pardon ama gereksiz bi konu olarak düşündüyorum
amett bence 100. ffc için davetli listesi fln hazırlayalım nası??

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta

adam seçipte koyucak halimiz yok dimi kayıtları açıcaz isteyen kayıt olucak kayıt sayısı bitene kadar saçma biraz kaba olmuş pardon ama gereksiz bi konu olarak düşündüyorum
amett bence 100. ffc için davetli listesi fln hazırlayalım nası??

onu hamzayla konuşun benim fikrimi sorar isen böle bişe yapmayalım diye düşünüyorum kayıtlar açılır girmek isteyen girer turnuvaya ;) ama hamzanın fikri düşüncesi ne olur bilmeme birde ona sorun ;)

Çevrimdışı Diego

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9702
    • Profili Görüntüle
    • GencMerkez
ben şahsen 100. ffc yi mod olarak yönetmek istiyorum hamza abi izin verirse

şöyle 20-30 kişilik bi ffc yapalım

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
bence 15:30 uygundur
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı Diego

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9702
    • Profili Görüntüle
    • GencMerkez
ben söyliyim size 98 biticek 99 u açıcaklar o da biticek geç saatlerde sabah 8 de kalkım 100 ü açıcak hamza abi yetişen kapıcak

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Oyunsitenizin 100.Fast Futbol Cup turnuvasi bana kalırsa diğer turnuvalardan farklı bir şekilde düzenlenmeli . bunun için çeşitli süpriz etkinlikler düşünüyorum ve böylesine önemli bir turnuvamızın açiliş saatinin daha önceden konuşulmasinin katilimci sayisini arttirip turnuvamızı daha heyecanlı hale getireceğine inanmaktayim .

Bu sebeple 100.FFC turnuvamızın belirli bir zaman dilimi içerisinde yapılmasini uygun görüyorum . ben bu saat dilimini cuma günü ( yarın ) öğlenleyin , cuma namazından dönüş sıralarinda olmasini tercih ediyorum . nitekim 100.ffc turnuvamız diğer turnuvalarimizdan farklı olarak oldukça uzun bir süre zarfinda yapılıp ertesine güne sarkma olasiliğini ortadan kaldirmamiz gerekiyor . bu nedenle akşam saatlerinde 100.ffc turnuvamızı açmayi kesinlikle uygun bulmuyorum .

Sizlerinde bu konuda değerli fikir ve görüşlerinizi mutlaka bekliyorum . çoğunluğun vereceği karara göre ortak bir zaman dilimi belirleyeceğiz

Çevrimdışı Diego

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9702
    • Profili Görüntüle
    • GencMerkez
hamza abi kanımca yarın cuma namazını mütakiben ben ve yanıma yardımcı başka bir mod arkadaş ile şöyle güzel bi turnuva yapalım :D