Gönderen Konu: PALERMO V.S LİVERPOOL  (Okunma sayısı 2376 defa)

Çevrimdışı doruk_1

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 42
  • кяαℓ ∂σяυк кoşαя
    • MSN Messenger - kraldorukkosar2@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • Web Programcilar
    • E-Posta
PALERMO V.S LİVERPOOL
« : 05 Aralık 2006, 22:52:38 »
Bu anketi açmamım sebebi bazı Fbliler biz palermoyu yeniyoruz ama siz avrupada hiç yendiğiniz takım yok dedi sizce Türkiyenin itibarını hangi takım daha çok yükseltir  ;)

Vede siz o takımları eskiden yenerdiniz diyiyorlardı ama 05,12,2006 salı günü Liverpool devirdik buna ne diyeceksiniz?
WwW.HostingSiteniz.Net

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Ynt: PALERMO V.S LİVERPOOL
« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2006, 04:09:49 »
LİVİRPOOL TABİKİDE ADAM YEDEK KADRO İLE GELİRSE O BAŞKA TABİ  :D

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 06 Aralık 2006, 11:41:51 »
kardes liverpool bunun tartışmasını yapmaya bile gerek yok

Çevrimdışı ๓ยς๏™

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 11
  • αηтιƒєηєя5çє
    • MSN Messenger - anti_fener_20_45@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 06 Aralık 2006, 15:32:51 »
palermodaki lerin hepsi astı sanki kaleceilere süperde yaw...güldürme beni beckham... :D
Kardeş böyle bir anket açtığın içinde teşekkürler...

Çevrimdışı doruk_1

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 42
  • кяαℓ ∂σяυк кoşαя
    • Profili Görüntüle
    • Web Programcilar
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 06 Aralık 2006, 16:14:27 »
palermodaki lerin hepsi astı sanki kaleceilere süperde yaw...güldürme beni beckham... :D
Kardeş böyle bir anket açtığın içinde teşekkürler...

önemli deil kardeş görevimiz  ;) :D :D :D
WwW.HostingSiteniz.Net

Çevrimdışı doruk_1

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 42
  • кяαℓ ∂σяυк кoşαя
    • Profili Görüntüle
    • Web Programcilar
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 06 Aralık 2006, 16:15:17 »

tmm yedek kadroyla çıktı diyelim o zaman palermonun mu yedek takımı yoksa liverpool mu yedek takımı daha güçlü  ;) :D ;D ;D ;D
WwW.HostingSiteniz.Net

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 06 Aralık 2006, 19:34:24 »
bu anket bence çok saçma olmuş kardeşim liverpool ile palermo aynı kefen içine konulmaz ha tabiki liverpoolu yenmek bi başka ama şuda bi gerçek liverpool grubu garantilemiş bi takım ve as oyuncularını ingilterede bırakıp gelmiştir bunu unutmayın ve gsyi bu maça bakarak büyütmeyin liverpool as kadrosuyla çıksaydı bukadr pozisyona giremezdi gs bunuda belirtim hatta gs okan buruğun dediği gibi bu maçı çok ciddiye almış liverpool grubu garantilemiş ölesine bi maça gelmiş gibi ha şunu sölim gs liverpool maçında ii oynadı ve çok gol atabilrdi liverpoola bunuda belirtim ama keşke bu liverpool maçındaki istekli futbolu psvye bordoxua karşıda oynasaydı yazık oldu diyorum liverpool maçındaki oyunda sizi kandırmasın gsliler seneye daha farklı olur diye gs böle gider artık ama inş. yanılırım bunu neden sölüyorum galatasarayın avrupaya ayak uydurucak futbolcuları yok bence o ligte oynucak kaliteli oyuncusu yok 

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 06 Aralık 2006, 19:36:59 »
palermo ile liverpool takımlarının aynı kefene koyan arkadaşların futbol zekalarından şüphe ederim

ve bunların hangisinin daha iyi olduğuna karar veremeyip böle bu tartışmayı açan arkadaşım daha mantıklı bişey bekliyorum senden

Çevrimdışı Diego

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9702
    • MSN Messenger - Diego@oyunsieniz.com
    • Yahoo Instant Messenger  - furkankirik@yahoo.com.tr
    • Profili Görüntüle
    • GencMerkez
« Yanıtla #8 : 06 Aralık 2006, 20:15:52 »
kardeşim palermo liverpool meselesini geçelim fb 3 aralık günü cimbomu yendi mi yendi bu bir ayrıca amett inde dediği gibi liverpool ve palermo karşılaştırılabilecek takımlar değil palermonun ligdeki durumu milanın lige 0 puan altında başlaması ve inter dışındaki şampiyonluk adaylarının örn roma nın kötü performansı nedeniyle olmuştur yoksa palermo italyada en iyi 6. yada 7. olur

Çevrimdışı doruk_1

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 42
  • кяαℓ ∂σяυк кoşαя
    • Profili Görüntüle
    • Web Programcilar
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 06 Aralık 2006, 20:58:28 »
bu anket bence çok saçma olmuş kardeşim liverpool ile palermo aynı kefen içine konulmaz ha tabiki liverpoolu yenmek bi başka ama şuda bi gerçek liverpool grubu garantilemiş bi takım ve as oyuncularını ingilterede bırakıp gelmiştir bunu unutmayın ve gsyi bu maça bakarak büyütmeyin liverpool as kadrosuyla çıksaydı bukadr pozisyona giremezdi gs bunuda belirtim hatta gs okan buruğun dediği gibi bu maçı çok ciddiye almış liverpool grubu garantilemiş ölesine bi maça gelmiş gibi ha şunu sölim gs liverpool maçında ii oynadı ve çok gol atabilrdi liverpoola bunuda belirtim ama keşke bu liverpool maçındaki istekli futbolu psvye bordoxua karşıda oynasaydı yazık oldu diyorum liverpool maçındaki oyunda sizi kandırmasın gsliler seneye daha farklı olur diye gs böle gider artık ama inş. yanılırım bunu neden sölüyorum galatasarayın avrupaya ayak uydurucak futbolcuları yok bence o ligte oynucak kaliteli oyuncusu yok 

kardeş senın derdını anladım ben adamlar parayı istemiyordu hangi salak takım karierini düşürüp galatasaray'a yenilir sen liverpool takımda olsan karierini düşürmek ister misin? zaten çıktık diye dandik dediğiniz takıma yenilirmisin ve o parayı bırakırmısın?
WwW.HostingSiteniz.Net

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 06 Aralık 2006, 21:46:23 »
adamlar alıcakları kadar parayı almışlar zaten onlar her yıl ş.ligindeler ve ihtiyacı oldukları kadrda bütçeleri vardır haa sizin derdiniz paraymış şimdi anlaşıldıı  :D :D kariyerde tek maçta düşmez bu gs maçıysa adamlar ş.liginde yoluna devam edicekler son maçı takm ıyolar bile gruptan çıkmak ve ş.liginde yollarına devam etmek onlara yetiyor sana şuanki ş.ligi skorlarını sölimde anla madem bak senin grubundaki psv-bordoux adamlar bi üst turu garantilediler kendi evlerinde 3-1 yenildiler psvnin kariyewrimi düştü futbolcuların yooo yollarına devam ediyolar

bak bugünkü ş.ligi skorları sana kiev- real madrid kievde ilk yarı 2-0 mağlup şuan beki yenilicek bunların kariyerimi düştü adamlar son maç diye takmıyolar ama tollarına devam ediyolar

milan-lille  lille 1-0 önde ilk yarı belki bu maç böle biticek belkide milan alıcak lille yense milanıın kariyeri yerlerdemi sürünücek hayır adamlar bi üst turda

sizin sorununuz para ise dicek bişeyim yok size kaderinizde varmış mahkumsunuz fakirliğe :D :D :D

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 07 Aralık 2006, 05:30:16 »

tşk ederim amett bu yazıyı yazdıgın için bende böe bişe yazacaktım ama üşendim :D