Gönderen Konu: Real M,gelecek sezon R Carlos ve Beckham'sız iyi bir performans gösterebilcekmi?  (Okunma sayısı 1236 defa)

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
real bu sene daha transfer yapmadı beckımla carlos zaten etkilemezdi bakalım
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
lan evet dienlerin çoğusu  gs li diilse en adiyim  :D

hele carlosa yaşlı dien ark ya bjk li ya fb li kıskançlık adama nener yaptırıo ;D ;D

katılıyorum diyenlerin hepsi ya 6s li yada bjk li ...

acaba r.carlosun yerine kim oynaycak 11 yıl efsaneleşen oyuncunun bakalım yerine kimi koycaklar v.nistelrooy mu yoksa raulu mü sol beke koycaklar merakle bekliyoruz..

yemin ederim dedimki bu anketi açan gs veya bjkli değilse ben de neyim :D
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı El_NiNo

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 326
    • Profili Görüntüle
lan evet dienlerin çoğusu  gs li diilse en adiyim  :D

hele carlosa yaşlı dien ark ya bjk li ya fb li kıskançlık adama nener yaptırıo ;D ;D

katılıyorum diyenlerin hepsi ya 6s li yada bjk li ...

acaba r.carlosun yerine kim oynaycak 11 yıl efsaneleşen oyuncunun bakalım yerine kimi koycaklar v.nistelrooy mu yoksa raulu mü sol beke koycaklar merakle bekliyoruz..

yemin ederim dedimki bu anketi açan gs veya bjkli değilse ben de neyim :D
cemil  ;D ;D ulen orda Marcelo Varya ama doldrur mu bilemem  ;D
Şeytanın En Büyük Hilesi Dünya'ya kendinin var olmadığına inandırmakmış!

Çevrimdışı XeLL

• Osc Yönetici
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 351
    • Profili Görüntüle
Zaten Real Madrid'in defans sorunu wardı Roberto Carlos defanslığını yapmıyordu.Adam gol atmak için forvete kadar gidiyor bu kadar olur zaten aynı performansını Fenerbahçe'dede gösterirse hele kadıköyde "Kadıköy Aslanı" Lincoln çok iş yapar.Beckham ilede ben Beckham iyi futbolcu bazı sorunları wardı performansı düşmüştü o yüzden transfer listesinde yer aldı.Bencede gitmeliydi.Real Madrid bence bu futbolculardan sıkıntı çekmez yerini doldurulacak oyuncular alınır.