Gönderen Konu: Rüştü'nün ihanetini nasıl değerlendiriyorsunuz  (Okunma sayısı 3071 defa)

Çevrimdışı mert961

• 3. SINIF UYE
  • Puan 746
    • Profili Görüntüle
Rüştü'nün ihanetini nasıl değerlendiriyorsunuz
« Yanıtla #24 : 21 Haziran 2007, 21:39:55 »
kardeş hiç bi takım ezik diildir ama eziklik insanın veya kurumun içindedir şampiyonlar ligi kupasını alsa bile ezik eziktir ;D (lafım fb ye diil)

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
« Yanıtla #25 : 23 Haziran 2007, 10:27:07 »
Abdullah,böyle ezik bir takıma nasıl yenildiniz vallaha anlayamadım.Madem biz eziğiz nasıl şampiyon olduk?Şans desen GS,BJK maçlarını aldık,derbileri aldık.Artık eziksiniz diyorsanda istersen lig başlayınca bu mesajını editle görüşeceğiz o zamanda.

çünkü fenerbahçe ezik   :-* editlemiyorum buyrun goruselim  :-*

Çevrimdışı HaLiLL

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1441
  • Heryerdeyiz!
    • Profili Görüntüle
    • ultrAslan38
« Yanıtla #26 : 23 Haziran 2007, 11:07:09 »
Abdullah,böyle ezik bir takıma nasıl yenildiniz vallaha anlayamadım.Madem biz eziğiz nasıl şampiyon olduk?Şans desen GS,BJK maçlarını aldık,derbileri aldık.Artık eziksiniz diyorsanda istersen lig başlayınca bu mesajını editle görüşeceğiz o zamanda.

Ezik Fenevbeşçe & Şikebahçe  8)

Çevrimdışı bestgamer

• 3. SINIF UYE
  • Puan 1810
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 23 Haziran 2007, 11:44:39 »

>:( >:( >:(   fb bjk den ezik olamaz ya sen ona bak !
yakamozzz

Çevrimdışı BARUT

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 63
    • MSN Messenger - batuhanbarut@msn.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #28 : 23 Haziran 2007, 11:49:00 »
Şimdi bence olaya 2 taraflı bakmak lazım..Fenerbahçe'den Beşiktaşa Gitmek olay oluyorsa..Gs den Fb ye gitmek neden olay olmuyor..? Hatırlayacaksınız M.Yozgatlı Gs UEFA'yı aldığı sene FB Ye gönderildi ama Hiç bir Gs taraftarı bunu olay yapmadı..Yani uzun lafın kısası Rüştü'nün hala bırakmaması hataydı  neden mi ? 2 Sene öncesi Rüştü'yü kimin dövdürdüğünü anlamak için müneccim olmaya gerek yok..

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 23 Haziran 2007, 11:55:44 »
Şimdi bence olaya 2 taraflı bakmak lazım..Fenerbahçe'den Beşiktaşa Gitmek olay oluyorsa..Gs den Fb ye gitmek neden olay olmuyor..? Hatırlayacaksınız M.Yozgatlı Gs UEFA'yı aldığı sene FB Ye gönderildi ama Hiç bir Gs taraftarı bunu olay yapmadı..Yani uzun lafın kısası Rüştü'nün hala bırakmaması hataydı  neden mi ? 2 Sene öncesi Rüştü'yü kimin dövdürdüğünü anlamak için müneccim olmaya gerek yok..

kardeş m.yozgatlı başka biz fenerliler m.yozgatlı bjk ye gittiği için kızmadıkki rüştü için 13 yıldır bizimdi ondan...

mesela bizden semih falanda gitse kızmayız ama uzun yıl emek veren futbolcu gitse kızarız
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı gencfbyusuf

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 11
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #30 : 23 Haziran 2007, 12:03:52 »
biz onu harcanmasın diye sakat sakat antalya spor dan transfer edelim 11sene bağrımıza basalım sonra beşiktaşa gitsin ben ormal buluyorum dedim çünkü tipinde memenet yoktu şerefsizin

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 23 Haziran 2007, 12:06:42 »
biz onu harcanmasın diye sakat sakat antalya spor dan transfer edelim 11sene bağrımıza basalım sonra beşiktaşa gitsin ben ormal buluyorum dedim çünkü tipinde memenet yoktu şerefsizin
:D :D :D
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı mert961

• 3. SINIF UYE
  • Puan 746
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 23 Haziran 2007, 12:11:20 »

:D