Gönderen Konu: SİZCE AVRUPADA EN YÜKSEK DERECEYE HANGİ TAKIMIMIZ GİDECEK  (Okunma sayısı 793 defa)

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
BEN CE FB DERİM ÇÜNKÜ TAKIMIN ALIŞMASI GÜN ALIR GİBİ BİDE 100. YIL ATEŞİ VAR

Çevrimdışı dkutluturk

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -2
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: SİZCE AVRUPADA EN YÜKSEK DERECEYE HANGİ TAKIMIMIZ GİDECEK
« Yanıtla #1 : 19 Ekim 2006, 12:20:29 »
fenerbahçe

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #2 : 21 Ekim 2006, 15:38:51 »
son newcastle maçina baktiğimizda fenerbahçenin önünün gerçekten çok açik olduğunu gördük . ingilterede belki 3 puan kaybettik fakat gerçekten mükemmel bir futbol ortaya koyduk . takimdaki herkes 10 yildizlik oynadi . tek eksik olan şey goldü . o da olacak inşallah . daha önümüzde 3 maç var . bunlardan 6 puan çikarirsak yeter bize . gruptan çiktiktan sonra gerisi daha hızlı gelecek inşallah ve fenerbahçe yüz yılının süprizini yapacak gibi gözüküyor .

galatasaraya gelince , onlarda son psv ve liverpool maçlarinda gerçekten güzel futbol oynadilar fakat malesef 6 puan kaybedildi . bu durumda galatasarayin bir üst tura yükselme şansi mücizelere kaldi fakat halen uefa şansimiz sürüyor . inşallah fenerbahçe ve beşiktaş ile beraber galatasarayimizda uefada en yüksek yerlere gelecektir

beşiktaşi perşembe tottenham önünde gerçekten hiç beyenmedim . doğru düzgün bir pozisyonumuz bile yoktu . orta sahamiz çok tecrübesiz ve genç oyunculardan oluşuyordu . ilerde nobre ve bobo gibi oyuncular yalniz kaliyor. takimda bütünlük sağlanamiyordu . fakat beşiktaşin geleceğini güzel görüyorum . belki bu sene başarili olmayabilirler fakat önümüzdeki yıllarda umariz çok daha iyi yerlere geleceklerdir

Çevrimdışı gfb_sero

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 21 Ekim 2006, 17:25:29 »
EVET BENDE FENERBAHÇENİN OYUNUNU ÇOK BEĞENDİM GERÇEKTEN HAKETMEDİĞİMİZ BİR SONUÇ OLDUK AMA SAĞLIK OLSUN . BÖYLE OYNAMAYA DEVAM EDERSEK GERÇEKTEN ÇOK İYİ YERLERE GELECEĞİZ .

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ ' A GELİNCE YENİLMELERİNE BİR FENERLİ OLARAK ÜZÜLDÜM AMA OYNADIKLARI MAÇLARI ELE ALIRSAK HİÇ BİRİNDE KAZANMA HIRSI YOKTU . KENDİLERİNİ TOPARLAMAZLARSA HEM ÜLKEMİZE YAZIK OLACAK HEMDE KENDİLERİNE