carlos kim ya lincloln tabi
işte burada fanatizm olacak adımgibi biliyom..öle bir sorumu olur yaw lincoln kim roberto carlos kim..lincoln 1 kere bile hatırlamıyom brezilya milli takım formasını giydiğini,başarı desen en fazla schalkeyle 2.lik....YEMİN EDİYORUM BURADA R.CARLOS ŞUAN MADRİDDEN MİLANA,LİNCOLNDE ZENİT'E FALAN GİTSEYDİ,SİZİN TEK KELİMENİZ BU OLURDU LİNCOLN KİM Kİ ROBERTO YA KAFA TUTUYORBİRAZ CİDDİ OLUN NE BİÇİM YORUM YAPIYORSUNUZ..BANA DESENİZ CAZIM MI İYİ LİNCOLN MÜ TEK KELİMEM BU OLURYEMİN EDERİM COLİN KAZIM KİM Kİ LİNCOLNLE KARŞLAŞTIRILSIN... duyduğum en saçma yorum brezilya milli takımındaki orta sahaları saysana bi de sol bekleri say farkı göreceksin
Alıntı yapılan: Nightmare - 23 Haziran 2007, 13:09:35Carlos un kariyeri tartışılmaz fakat futbolda dün yoktur Lincolnayrıca lincoln copa america için milli takıma çagırıldı ama çıkarıldı r.carlos brezilyada en çok forma giyen,2002 dünya kupasını kazanan sığmaz şimdi yaz mim başarılarını...
Carlos un kariyeri tartışılmaz fakat futbolda dün yoktur Lincolnayrıca lincoln copa america için milli takıma çagırıldı
artık her lincoln diyene cvbım bu.... işte burada fanatizm olacak adımgibi biliyom..öle bir sorumu olur yaw lincoln kim roberto carlos kim..lincoln 1 kere bile hatırlamıyom brezilya milli takım formasını giydiğini,başarı desen en fazla schalkeyle 2.lik....YEMİN EDİYORUM BURADA R.CARLOS ŞUAN MADRİDDEN MİLANA,LİNCOLNDE ZENİT'E FALAN GİTSEYDİ,SİZİN TEK KELİMENİZ BU OLURDU LİNCOLN KİM Kİ ROBERTO YA KAFA TUTUYORBİRAZ CİDDİ OLUN NE BİÇİM YORUM YAPIYORSUNUZ..BANA DESENİZ CAZIM MI İYİ LİNCOLN MÜ TEK KELİMEM BU OLURYEMİN EDERİM COLİN KAZIM KİM Kİ LİNCOLNLE KARŞLAŞTIRILSIN...