diego haruna yi ibir cevap vermişin ama fenerli olduğun için Fb li seni heheheheh
wala zor bir maç olacak bence maç uzar ama fenerbahçeliler maça çok daha büyük ilgi gösteriyor ve biraz daha azimli oynayacak yeniler bunu düşünerek penaltılarlada olsa fenerbahçe kazanır diyorum
Alıntı yapılan: MaTaDor - 04 Ağustos 2007, 11:36:00wala zor bir maç olacak bence maç uzar ama fenerbahçeliler maça çok daha büyük ilgi gösteriyor ve biraz daha azimli oynayacak yeniler bunu düşünerek penaltılarlada olsa fenerbahçe kazanır diyorumaga matador kimsesiz .org vardıya 5 gün önce felan girdim aşk ve sevgi sitesi olmus koptum yaaa
Alıntı yapılan: YERLİplaka13 - 04 Ağustos 2007, 12:04:24Alıntı yapılan: MaTaDor - 04 Ağustos 2007, 11:36:00wala zor bir maç olacak bence maç uzar ama fenerbahçeliler maça çok daha büyük ilgi gösteriyor ve biraz daha azimli oynayacak yeniler bunu düşünerek penaltılarlada olsa fenerbahçe kazanır diyorumaga matador kimsesiz .org vardıya 5 gün önce felan girdim aşk ve sevgi sitesi olmus koptum yaaa wala mı walla ben tatildeydim dün geldim bir p*c hacker hacklemiş daha da ilgilenmem