Gönderen Konu: Aksu-Demirören gerginliği  (Okunma sayısı 359 defa)

Çevrimdışı DeViL

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2621
  • ultrAslan
    • AOL Instant Messenger - uA
    • Yahoo Instant Messenger  - Pc-co
    • Profili Görüntüle
Aksu-Demirören gerginliği
« : 23 Haziran 2007, 22:26:17 »
Beşiktaş'ın eski yöneticisi Murat Aksu, siyah - beyazlı camianın Rüştü Reçber'in transferi konusundaki düşüncelerine tercüman oldu. Aksu, Club Sporium'un açılışında görüştüğü idareci Mario Berk'e büyük tepki gösterdi. Başkan Yıldırım Demirören tarafından önceki akşam Akatlar'da yapılan Club Sporium'un açılış törenine katılan Murat Aksu'nun tören süresince, Demirören ile bir araya gelmemek için özen gösterdiği belirtildi.

Son seçimlerde Başkan Demirören ile yollarını ayıran Aksu, açılış sırasında karşılaştığı Berk'e, "Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Büyük hatalar yapıyorsunuz. Bu astronomik rakamlarla takım içindeki dengeleri alt üst ediyorsunuz. Rüştü'ye üç yıl önce talip olduk, bugünkü fiyatın üçte birine prensipte anlaştık. Ancak Del Bosque'nin karşı çıkması nedeniyle almadığımız bu oyuncuyu astronomik rakamla transfer ettiniz. Üç yıl önce almadığımız oyuncuyu getirmenin doğruluğunu nasıl savunabilirsiniz?" dedi.

'Ben emir kuluyum'

Rüştü'yü çok sevmesine rağmen, transferinin yanlış olduğunu ifade eden siyah - beyazlı eski yönetici, "Camia da tepkili. Yarın ters bir harekette neler olabileceğini biliyor musunuz?" diyerek, yönetimin çok zor durumda kalabileceğini vurguladı. Başkan Demirören ile sadece çıkışta karşılaşan Aksu'nun bu sert eleştirilerine ise Mario Berk'in, "Ben emir kuluyum, bana söyleneni yaptım" diye yanıt verdiği de vurgulandı.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Aksu-Demirören gerginliği
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 20:55:22 »
HABER İÇİN ÇOK TESEKKUR EDERİM KARDES