Erzurumspor'da oynayan Ali Eren, Lucescu dönemindeki Beşiktaş'ı anlattı.
BEŞİKTAŞ'ın eski milli futbolcusu Erzurumsporlu Ali Eren Beşerler, siyah beyazlı takımdan o dönem takımın başında olan Mircea Lucescu yüzünden ayrılmak zorunda kaldığı söyledi.
Erzurumspor'un 2 yıllığına renklerine bağladığı Ali Eren, Beşiktaş'ta çok güzel günler geçirdiğini, kulübün 100'üncü yılı olan 2003'te de şampiyonluk yaşadığını hatırlattı. Siyah beyazlı takıma 1996 yılında transfer olduğunu belirten Ali Eren, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“2003-2004 sezonuydu. Eşim, 1 hafta içinde 2 ameliyat geçirmişti. Trabzonspor deplasmanından önceki günlerde eşimin durumu kritikti. Günlerce hastanelerde kaldık. Bu nedenle Trabzonspor maçına gidemeyeceğimi de Lucescu'ya izah ettim ama beni anlamadı. Bu olaydan sonra oynamaya devam ettim. Ancak konu hiç unutulmamış. Sezon sonuna kadar yansıdı. Takımda o kadar problem varken, Lucescu beni problem etmeye devam etti. Hal böyle olunca, ben de ayrılmak zorunda kaldım.“ Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Çaykur Rizespor, Kocaelispor, Akçaabat Sebatspor, Altay ve Sivasspor'da oynayan Ali Eren, mavi beyazlı formayı giyeceği için mutlu olduğunu belirtti, “Şampiyonluk yaşamak istiyorum“ diye konuştu.