Gönderen Konu: At pençeni Kartalım  (Okunma sayısı 457 defa)

Çevrimdışı XeLL

• Osc Yönetici
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 351
    • Profili Görüntüle
At pençeni Kartalım
« : 08 Ağustos 2007, 11:06:03 »
Beşiktaşımız, bu akşam Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Moldova'da Sheriff Tiraspol ile karşılaşıyor. Sheriff Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maç D-Smart'tan (D Spor) naklen yayınlanacak. Beşiktaş, İnönü'deki ilk karşılaşmayı 1-0 kazanmıştı. Haydi Kartalım! Pençele şu Sheriff'i, dök bizi mutluluktan sokaklara.

Vurun Sheriff'i

1-0 dışındaki tek farklı yenilgilerde bile tur atlayacak Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam iddialı: Gülen taraf biz olacağız.

Devler Ligi 2. ön eleme rövanş karşılaşmasında bu akşam Moldova'nın Sheriff takıma ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş tura kilitlendi. İlk karşılaşmayı tek golle kazanan siyah-beyazlılar, deplasmandan 1-0 dışındaki yenilgiler ve beraberliklerde tur atlayacak.

TURU GEÇERİZ
Teknik direktör
Ertuğrul Sağlam, karşılaşmaya iyi motive olduklarını belirterek, "Türkiye'ye başı dik dönmek istiyoruz. Ekibime güveniyorum. 1-0 garanti bir skor değil bunu çok iyi biliyoruz. Sahaya temkinli çıkıp 3. ön elemeye adımızı yazdıracağız" diye konuştu.

OYUNCU GELECEK
SİYAH-beyazlıların hocası, Fenerbahçe kupa maçına da değinerek "Derbiye farklı bir kadroyla çıkmak istedim ama taraftarlarımıza, Beşiktaş'a gönül vermiş kişilere saygısızlık olmasın diye o tür bir kadroyla çıkmadım" dedi. Sağlam, transferin bitmediğini de belirtti.

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
At pençeni Kartalım
« Yanıtla #1 : 09 Ağustos 2007, 10:46:49 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive