Gönderen Konu: Beşiktaş taraftarı beni her maç coşturur  (Okunma sayısı 361 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Beşiktaş taraftarı beni her maç coşturur
« : 07 Temmuz 2007, 17:35:10 »
Beşiktaş taraftarı beni her maç coşturur


Kartal'ın süper transferi Edouard Cisse, football365.fr'ye müthiş açıklamalarda bulundu. Cisse, "Beşiktaş taraftarına hayran kaldım. Böylesine müthiş bir taraftar topluluğunun desteği ile her maç coşarım" dedi.

***

Gülmeye geldim

"PSG'de kötü sonuçlar aldığımız için gülmeyi unutmuştum. Ama Beşiktaş'ta her şey çok farklı olacak".

Beşiktaş'ın yeni ön liberosu Cisse, Fransa'nın en çok takip edilen spor internet sitesi football365. fr'ye konuştu. Cisse, "Beşiktaş'a gelmeye nasıl karar verdin?" sorusuna, "1 ay önce Beşiktaş'ın benimle ilgilendiğini öğrendim. 15 gün bekledim ve bazı şeyleri düşünüp tarttım. Kulübüm beni tutmak için fazla
bir şey yapmayınca Beşiktaş'a evet dedim" cevabını verdi.

FRANSA'DA OLMAZ
Cisse, İstanbul'a indiğindeki coşkulu karşılama için de, "Beşiktaş taraftarının coşkulu olduğunu söylemişlerdi. Havaalanında bunun doğru olduğunu gördüm. Fransa'da bu tarz bir coşku ve karşılama asla olmaz. Bana hep 'Sen onları bir de İnönü Stadı'nda gör' diyorlar. Eğer öyleyse, beni tutamazlar" dedi.

MUTLU EDECEĞİM
Fransız yıldız şöyle devam etti: "PSG'de kötü sonuçlar aldığımız için gülmeyi unutmuştum. Yeni bir sayfa açtım. Türkiye'ye şampiyonluk yaşamaya, hem mutlu olmaya, hem de mutlu etmeye geldim. Takım arkadaşlarımla birlikte hareket ederek, Beşiktaş'a faydalı olmayı arzu ediyorum."
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...