Beşiktaş'a yeni kaleci
Beşiktaş, Altay'ın Ümit Milli kalecisi Atilla Özmen'i kiralıyor.
2 Temmuz 2007 13:17
Türk Telekom Lig A ekibi Altay'ın Ümit Milli kalecisi Atilla, Beşiktaş'a kiralanacak. Altay Başkanı Nafiz Zorlu, iki kalecisi sakatlanan Beşiktaş'ın, Atilla'yı kendilerinden istediğini bildirdi..
Zorlu, ''Beşiktaş Adem Büyük'ü bize jest yaparak kiraladı. O zaman kaleci konusu ortada yoktu. Şimdi bizden Atilla'yı istediler ve karşılığında bize yine oyuncu verebileceklerini söylediler. Biz de Beşiktaş'ın jestine bir şekilde mukabele edeceğiz. Atilla'yı kiralık olarak ya da özel bir mukaveleyle Beşiktaş'a vereceğiz'' dedi.
Altay, Atilla'ya karşılık olarak Beşiktaş'tan Serdar Özkan'ı kiralamayı düşünüyor.
Teknik direktör Ekrem Al'ın Akçaabat Sebatspor'dan öğrencisi olan Serdar'ın da Altay'a gelmeye olumlu baktığı öğrenildi.
Diğer yandan, siyah-beyazlıların geçen sezon Çaykur Rizespor'un kadrosunda yer alan kaleci Volkan Ünlü'nün transferi için girişimde bulunduğu öğrenildi.