CSKA Sofya maçında haklı bir galibiyet aldıklarını söyleyen Tigana, alınan galibiyetten ötürü mutlu olduğunu söyledi.
15.09.2006
Tigana, önceki gün Ali Güneş ile arasında geçen tartışmaya ilişkin olarak “Bu olayı aile içinde çözeceğiz. Kadromdaki bütün oyuncular benim çocuklarımdır” dedi
‘Gol atmak önemli’
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, CSKA Sofya karşısında alınan galibiyetten ötürü mutlu olduğunu söyledi. Fransız teknik adam, Avrupa maçlarında gol yememenin önemine işaret ederek, şunları söyledi: “Gol yememek önemliydi ve bunu başardık. Önümüzde önemli ve zor bir rövanş maçı var. Rakibin gördüğü kırmızı karttan sonra dengeler bizim lehimize döndü. Elimde zengin bir kadro var. Bu maçta defansta sadece bir hata yaptık. Oyuncularımı galibiyetten ötürü kutluyorum.”
‘Ben eğitimciyim’
Tigana ayrıca önceki gün CSKA Sofya kampında Ali Güneş ile aralarında geçen olayların fazla büyütülmemesi gerektiğine dikkat çekerek, “Bu aile içinde olan bir sorun. Bunu kendi aramızda halledeceğiz. Ben kimseyi dışlamam, çünkü bir eğitimciyim. Kimseyi hak etmediği sürece asla kötü duruma düşürmem. Bu baba ile oğul arasındaki bir sorundur. Çünkü ben kadromdaki bütün oyunculara evladım gözüyle bakıyorum. Buna, sonuna kadar da devam edeceğim” dedi.
Markov bilmişti!
CSKA Sofya Teknik Direktörü Plamen Markov da Beşiktaş’ın iyi oynadığını ifade etti. Karşılaşma öncesi Beşiktaş’ın favori olduğunu söylediğini hatırlatan Markov, 10 kişi kalana dek iyi mücadele ettiklerini, ancak daha sonra gollere engel olamadıklarını bildirdi.
fanatik