Cisseden çok iddaalı sözler
Başarı için geldim. Ligde ve Avrupa'da takımıma büyük katkı sağlayacağıma inanıyorum
Kartal'ı uçururum
Kariyerimin en parlak yıllarını burada geçireceğim. Takımın kadrosu geniş ve oldukça kaliteli Türkiye'de sıcak karşılandım. Ortam gerçekten harika. İyi seçim olduğumu herkes görecek.
Beşiktaş'ın, Paris Saint Germain'den transfer ettiği Eduoard Cisse, yeni sezon öncesi oldukça iddialı konuştu. Geçtiğimiz gün imza atarak resmen Kartal olan Fransız ön libero, siyah-beyazlı takıma başarı için geldiğini ifade ederek, "Hem ligde, hem de Avrupa'da takımıma katkı sağlayacağım" diye konuştu. Cisse,
sözlerini şöyle sürdürdü: "Sonuçta Fransa'da başarılı bir geçmişim var ancak ben kariyerimin en parlak yıllarını Beşiktaş'ta geçireceğime inanıyorum. İsimler kaliteli ve takımın geniş bir kadrosu var"
TARAFTARA MESAJ
Türkiye'ye gelişinde çok sıcak karşılandığını belirten Fransız futbolcu, "Beşiktaş taraftarının ününü duydum. Bir an önce İnönü Stadı'nda onlarla buluşmak istiyorum. Ortam gerçekten çok iyi, uyum sorunu yaşayacağımı sanmıyorum" ifadelerini kullandı. Cisse, Beşiktaş'ın ne kadar iyi bir seçim yaptığını herkese en kısa zamanda kanıtlayacağını da söyleyerek, "Aldığım parayı hak etmek için elimden geleni yapacağım. Geldiğim ilk senemde şampiyonluk yaşamak istiyorum" iddialarıdna bulundu.
HEP GÜNDEMDE
Fransa'ya dönen Cisse, direkt olarak Avusturya kampına katılacak. Yeni siyah-beyazlının 8 Temmuz'da çalışmalara başlaması bekleniyor. Öte yandan, Beşiktaş'ın yaptığı bu önemli transfer Fransa medyasında gündem oluşturmaya devam ediyor. Bir çok gazete ve internet sitesi Cisse'nin transferini PSG için kayıp olarak nitelendirdi. sport.fr "PSG Cisse'yi kaybetti" şeklinde yorum yaparken, morefoot.com da "Cisse artık Beşiktaş'ın" başlığını kullandı. PSG'nin resmi sitesi ise katkılarından dolayı Cisse'ye teşekkür etti.