Gönderen Konu: Daha ne duruyoruz  (Okunma sayısı 587 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Daha ne duruyoruz
« : 03 Ağustos 2006, 18:39:04 »
Tigana'yı yollamak istiyorlar. Amaçları belli. Çünkü Tigana onla bunla samimi değil. Çünkü Tigana profesyonel sistemleri var ve ona uyulmasını istiyor. Uyulmayınca antremanları basına kapatıyor. Haber alamayanlar Tigana'nın sistemine aldığı oyunculara sallıyor. Biz ne yapıyoruz bunlara inanıp Tigana gider diyoruz Delgado fos diyoruz. Çünkü neden İsmail Er beğenmedi diye etkileniyoruz. Çünkü Kazım Kanat salladığı için ona inanıyoruz. Çünkü Sinan Engin kızdığı için takıma küsüyoruz. Kimse de etkilenmiyoruz onlar kim ki demesin. Daha bir hazırlık maçında Tigana gider diyen bu forumda biziz. Delgado'ya sallayan biziz. Bu demektir ki etkileniyoruz.

Trilyonların döndüğü bir çark eski futbolcusu gazetecisi yazarı herkes payına düşenden almak istiyor alamayan ona buna sallıyor. Yapmamız gereken koyun olup oyunlara kapılmamak. Aziz'e rakiplerini basın yolu ile etkilemeye başlamıştır. Kimseye kanmayalım. Dolduruşa gelmeyelim.

Bu sene yönetim rezildi. İnanılmaz hataları var bir dediği bir dediğini tutmuyor ama umrumda değil artık.Ben bu sene kombine alıp takımı destekliycem. Seçim zamanı klübe üye olan arkadaşlar yönetimden memnun değilse kongrede oyunuzu kullanın gereken adayı aklı selim Beşiktaş'lıyı başkan yapın. Aklı selim biri yoksa bulmak bize düşer.

Sendeki kudret yüreğindeki Beşiktaşk ta gizlidir

Bugünlerde aşkım zor günlerde dara düşmüş. Bana ihtiyacı var. Ve ben onun yanında değilsem ne zaman olucam. Ben Beşiktaş'ı en çok Rize'de 5 yedikten sonra İnönü'de Adana maçında hiçbir iddası kalmadığı halde 30.000 kişi ile desteklerken sevdim. Daum'un son senesinde üst üste yenilirken stada gidp Beşiktaş'ı desteklerken keyif aldım. Bizim farkımız ayrıcalığımız bu. Bizim taraftar sayımız az ama özdür. Bizim taraftarımız zengin değildir ama takımına bağlıdır. Takım kaybetsede sonuncu da olsa gidicem ulan.

Hayata inat savaşlara inat basına inat herkese inat Kartal'ım göklere aç Kanat.

Hayatın sahte adaleti
Milletin sana karşı olan cehaleti
Ödedim seni sevmenin kefaletini
Gördüm acılarla dolu hayatı ve sefaleti
Herşeye rağmen sevdik ulan
Bu kalp hep senle atar BEŞİKTAŞK
Gerisi yalan

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw