Gönderen Konu: Daum'un favorisi Beşiktaş !  (Okunma sayısı 301 defa)

Çevrimdışı FabregaS

• Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • Puan 2519
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Daum'un favorisi Beşiktaş !
« : 04 Ağustos 2007, 17:43:18 »
Köln'de oynanacak Süper Kupa finalini değerlendiren Daum ilginç tespitlerde bulundu.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yarın Almanya'nın Köln kentinde oynanacak Süper Kupa finali öncesinde Türk futbolunun yakından tanıdığı Alman Teknik Direktör Christoph Daum ilginç açıklamalar yaptı..

"FAVORİ BEŞİKTAŞ!.."

Kupanın favorisi olarak Beşiktaş'ı gördüğünü belirten Daum, "Her iki takımı da iyi tanıyorum.. Türkiye’nin özel kulüpleri.. Çok heyecanlı bir maç olacak.. Fenerbahçe’nin kontrollü olacağına ama Beşiktaş’ın kazanacağını düşünüyorum.." dedi..

Süper Kupa'ya ev sahipliği yapan Köln'ün Teknik Direktörü, "Köln’de oynanacak bu kupanın herkese heyecan verdiğine inanıyorum.. İlk yarıda Beşiktaş, İkinci yarıda Fenerbahçe'nin üstün oynayacağını düşünüyorum.." açıklamasını yaptı..

"İKİ TAKIMDA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OLMALI!.."

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerini değerlendiren Alman hoca, eşleşmelerle ilgili olarak şunları söyledi ; "İki takımında rakiplerini elemesini canı gönülden istiyorum.. Rakiplerini aşarak bu görevin üstesinden geleceklerine inanıyorum.. Şimdi biz geçen yıl hazırlık döneminde Anderlecht ile aynı yerde kamp yaptık.. Bireysel olarak oyuncuları karşılaştırırsanız Fenerbahçe çok üstün.. Eğer Fenerbahçe sabırlı ve sinirlerine hakim olarak oynarsa rakibini geçeceğini düşünüyorum.. Beşiktaş iyi bir takım kurdu.. Onlarda bu görevin üstesinden gelecektir diye düşünüyorum.. İki takımında Şampiyonlar Ligi’nde oynamalarını isterim ki bu Türk futbolu için ve Türkiye imajı için çok önemli.."

"LINCOLN, ALEX İLE AYNI ÖZELLİKLERE SAHİP!.."

Alex'i öven cümlelerle açıklamalarını sürdüren Daum, Galatasaray'ın yeni transferi Lincoln'ün de Alex ile aynı özelliklere sahip olduğunu vurgulayarak, "Alex’i her büyük kulüpte oynayabilecek özelliklere sahip bir oyuncu.. Attığı goller kadar pasları ve asistleri ile etkili oluyor.. Takımı tek başına galibiyete taşıyabilecek kapasitede.. Lincoln, Alex ile aynı özellikte bir oyuncu.. Gol atabileceği gibi gol pozisyonu üreten, duran topları çok iyi kullanan bir oyuncu.. Bana göre Galatasaray’a büyük güç katacaktır.." ifadelerini kullandı..

"TÜRKİYE'Yİ ÇOK ÖZLEDİM!.."

Türkiye'yi çok özlediğini söyleyen Daum, "Türkiye’deki dostlarımı özledim.. Şükrü Saracoğlu’nun atmosferini, Samandıra’nın antrenmanlarını, İstanbul’u, Boğaz’ı, ara sıra gittiğimiz Reina’yı özledim.. İstanbul’un o muhteşem güzelliklerini özledim.. Yine bir gün İstanbul’da buluşuruz diye düşünüyorum.." diyerek Türkiye'ye selam yolladı..

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Daum'un favorisi Beşiktaş !
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2007, 10:08:30 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive