Gönderen Konu: Delgado söz verdi  (Okunma sayısı 300 defa)

Çevrimdışı FabregaS

• Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • Puan 2519
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Delgado söz verdi
« : 27 Temmuz 2007, 12:10:33 »
Sezonu sabırsızlıkla bekleyen Delgado, yeni sezon öncesinde rakiplerine gözdağı verdi.

Mattias Delgado sezonun başlamasını sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Geçen yıl yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takıma yeterince faydalı olamadığını vurgulayan Arjantinli futbolcu, kendisinden beklenenlere yeni sezonda cevap vereceğini iddia etti. Delgado, "Geçen sezon istikrarlı bir oyun çıkaramadım. Sakatlığım nedeniyle birçok maçta oynayamadım. Bu yönden kendimi başkanımız Yıldırım Demirören ve yönetime borçlu hissediyorum. Yeni sezon hem kendi adıma hem Beşiktaş adına daha güzel geçecek. Buna eminim" dedi. Delgado, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın dünyaca ünlü futbolcular transfer etmesi ile ilgili olarak, "Bu konuda Tello ile aynı düşüncedeyim. Önemli olan transferler değil futbolcuların uyumudur. Beşiktaş bu uyumu bizlerle neredeyse yaşıt olan Ertuğrul Sağlam hoca ile perçinleştirdi. Futbolda her şey sahada belli olur. Şampiyonlukları isimler değil futbolcular kazanır" yorumunu yaptı.

Delgado, Tello’nun çok iyi bir sol kanat oyuncusu olduğunu da vurgulayarak, "Portekiz, Arjantin ve Brezilya liglerini sürekli takip ederim. Tello sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın en iyi sol ayaklı oyuncusu. Onun gibisi yok" diye konuştu.

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Delgado söz verdi
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2007, 09:03:31 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive