Camia son haftalarda takımda ışık görmediğini söylüyor. Buna biz de katılıyoruz. 100. yılında şampiyon olan tek takım unvanımızı korumak için ne gerekirse yaparım. İçimizdeki rakipler hep olduğu gibi saplandıkları bataklıkta kuruyup gideceklerd
Kırmızı nokta örneği
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Sivasspor maçından sonra FANATİK’e çok özel açıklamalarda bulundu. Yaklaşan kongre öncesi yaşanan kötü günlerde camiaya önemli mesajlar veren Beşiktaş’ın patronu, birçok bilinmeyen konuya da açıklık getirdi. İşte Demirören’in ağzından Beşiktaş: “Göreve geldiğimizden beri birlik-beraberlik için uğraşıyoruz. Futbol takımının şampiyon olması için, tüm imkanları seferber ettik. Büyük risk aldık. Futbol her sonuca açıktır. Ancak tribünlerin üzerinden çeşitli oyunlar oynayıp bütünlüğü bölmek çok riskli. Bu bizim için kırmızı noktadır. Bunu bir kaza olarak görmek istiyoruz.
‘Derbiyi alacağız’
Beklenmeyen puanlar yitirdik. Camia son haftalarda takımda ışık görmediğini söylüyor. Buna biz de katılıyoruz. Yönetim olarak radikal kararlar almaya karar verdik. Tigana ile maçtan sonra konuşmadım ama yarın (bugün) masaya oturacağız. Yanlışlardan vazgeçmesini söyleyeceğim. Kulübümüze yakışan düzenlemeler yapacağız. Bizim parolamız ‘kol kırılır, yen içinde kalır’...100. yılında şampiyon olan tek takım unvanımızı korumak için, ne gerekirse yapacağım. Bu takımı kimseye yem etmem. Fenerbahçe derbisi daha şimdiden ‘ya hep, ha hiç’ olarak gösteriliyor. Buna karşıyım. Oradan mutlak puanla döneceğiz.
‘Güçlüyüz, kararlıyız’
Biz gerekirse hocayı gönderip, oyunculara cezalar vermeyi de biliriz. Gerekirse de yaparız ama önemli olan doğruyu uygulamaktır. Ocak ayında kongre var ama bunu şimdiye dek ağzıma bile almadım. Aday varsa, ortaya çıkar, projelerini anlatır, sorumluluk alarak seçime girer. Ancak sadece sonuçlara bakarak, perde arkasından politika yaparak, kaçak güreşenlere, her zaman yaptığım gibi en iyi cevabı kongrede veririm. Seçimin yeri kongre salonudur. Bunun dışındaki her gelişme, kulübe ihanettir. Biz ilk günkü gibi dimdik ayaktayız. Güçlüyüz, kararlıyız, birleştiriciyiz. İçimizdeki rakipler saplandıkları bataklıkta kuruyup gideceklerdir.”
(Fanatik)