Gönderen Konu: DIATTA’DAN TÜRKÇE "MERHABA BEŞİKTAŞ"  (Okunma sayısı 337 defa)

Çevrimdışı FeaRLeSs

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2731
    • MSN Messenger - tello_hazer1903@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
DIATTA’DAN TÜRKÇE "MERHABA BEŞİKTAŞ"
« : 03 Ağustos 2007, 17:39:40 »
Beşiktaş’ın yeni transferi Lamine Diatta ise sözlerine Türkçe başladı ve "Merhaba Beşiktaş. Ben geliyorum. En büyük Beşiktaş" dedi. Daha sonra sözlerine Fransızca devam eden Senegalli oyuncu, "Burada olmaktan çok mutluyum. Bu kadar büyük ve prestijli bir kulüpte olmaktan gurur duyuyorum. Çok büyük hedeflerimiz var. Şampiyonlar Ligi ile kendi ligimizde başarılara hep birlikte imza atacağız" diye konuştu.

Birkaç kelime Türkçe bildiğini ifade eden yeni transfer, "Farklı bir ülkeye geldim. Türkiye’yi biliyorum. Uyum sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum" dedi. Diatta, 2002 Dünya Kupası’nda eski Beşiktaşlı oyuncu İlhan Mansız’ın Senegal’e attığı golün hatırlatılması üzerine "Dünya Kupası’ndaki kötü anılarımdan biriydi. O maçı kaybettik. Ama şu an buradayım ve çok mutluyum" diye konuştu.

Sağ ayağında kronik sakatlık olduğu yönündeki soruyu da yanıtlayan Lamine Diatta, "Gerçek olan sağlık kontrolleridir. Ben de bu kontrollerden geçtim. En ufak bir sorunum yok" dedi. Hazırlık dönemi geçirmemesinin kendisini nasıl etkileyeceği yönündeki soruyu yanıtlayan Senegalli oyuncu, şunları söyledi: "Hocalarımla görüşeceğim. Çalışmaya hemen başlayacağım. Çok büyük bir zamana ihtiyacım olduğunu zannetmiyorum. Hazır gibiyim. En son 17 Haziranda Senegal milli takımıyla maça çıktım. Son dönemde de Bordeaux ile antrenmanlara çıkıyordum. Tabii ki takımla çalışmak daha farklı olacak."

Fransız oyuncu Cisse’nin Beşiktaş’ta olmasının kendisi için artı bir durum yaratacağını kaydeden Diatta, "Benim de iyi çalışıp her zaman hazır olmam lazım" dedi. Beşiktaş’ın Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde İsviçre’nin FC Zürih takımıyla eşleşmesi konusunda ise Diatta, "Zürih’i çok iyi bilmiyorum. Beşiktaş’ın çok büyük hedefi var. Biz bunları geçecek durumdayız" diyerek sözlerini tamamladı.

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
DIATTA’DAN TÜRKÇE "MERHABA BEŞİKTAŞ"
« Yanıtla #1 : 13 Ağustos 2007, 08:58:53 »
Paylaşım için saol
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive