Gönderen Konu: Efsane Geri Döndü  (Okunma sayısı 353 defa)

Çevrimdışı FeaRLeSs

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2731
    • MSN Messenger - tello_hazer1903@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Efsane Geri Döndü
« : 06 Eylül 2007, 20:10:34 »
Demirören, "Beşiktaş takımı, tarihimizde yer alan efsane kadrolardan biri olacak" dedi.
4.9.2007

Demirören, “Beşiktaş ruhunu ve duruşunu oluşturan geleneklerini sahaya yansıtan bu ekip, tarihimizde yer alan efsane kadrolardan biri olacak” dedi

Her açıdan Beşiktaşlı
Yıldırım Demirören, bu sezon oluşturdukları kadroya ve teknik heyete çok inandıklarını ve sonuna kadar arkasında duracaklarını söyledi. Başkan, Beşiktaş ruhunu, duruşunu ve kimliğini oluşturan geleneklerini sahaya yansıtan bu ekibin, Beşiktaş tarihinde yer alan efsane kadrolardan biri olacağına yürekten inandığını belirterek, “Altyapılardan yetişen ve yıldız oyuncuların oluşturduğu, camianın evladı Ertuğrul Sağlam’ın yönettiği bu kadronun sonuna kadar arkasında duracağız” ifadesini kullandı.

‘Kimseye laf söyletmem’
“Beşiktaşı'ın şanlı tarihine adını altın harflerle yazdıracak bu çocuklar, geleceğin Baba Hakkı’sı,
Sanlı Kaptan’ı, Sarı Fırtına’sı olacaktır” diyen Demirören, Star TV’de katıldığı programda ise şu görüşlere yer verdi: “Taraftarımızın çoğunluğu beni seviyor. Bizim için kutsal olan Beşiktaş’ımızın haklarını sonuna kadar korumak için mücadele ediyoruz. Üzerimizden bazı oyunlar oynanıyor. Kim olursa olsun, bu babam da olsa Beşiktaş’a asla laf ettirmem. Eden olursa da, çıkar anında cevabını veririm.”

Ve del Bosque itirafı!
“Ertuğrul Sağlam ile Sinan Engin çok iyi anlaşıyorlar ve kardeşten öte oldular. Celalettin Kolot kalben Beşiktaşlı’dır. Kendisinin verdiği para var, ayrıca iki tane de senedi... Ödemezse, ben cebimden öderim. Kimse Beşiktaş Kulübü’nden büyük değildir. Ben Beşiktaş olarak arsa istemiyorum. BJK ınönü Stadı’nın arkasındaki devlete ve belediyeye ait olan yer bana verilsin, benim projem de hazır. ıyi ki Ertuğrul Sağlam’ı getirmişim. Vicente Del Bosque’yi ise erken gönderdik, bu büyük yanlıştı diyebilirim.”

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Efsane Geri Döndü
« Yanıtla #1 : 07 Eylül 2007, 19:46:11 »
Haber için saol