Beşiktaş'ta takım içindeki büyük rekabet şimdiden başladı.
Beşiktaşlı Gökhan Güleç Brezilyalı forvetlere meydan okuyup ‘İlk 11’i kaparım, Bobo ve Nobre’den hangisi iyiyse yanımda o oynar’ dedi
GEÇEN sezon beklentilerin çok uzağında kalan ve yedek kulübesine mahkum olan Gökhan Güleç, yeni sezon için iddialı konuştu...
Beşiktaş’ın hücum hattında özellikle Bobo ve Nobre’ye karşı forma savaşı verecek olan genç golcü, iki Brezilyalı’dan da çekinmediğini ve forma savaşından galip çıkacağını söyledi.
İdmanlarda büyük bir istekle çalışan ve eskiye göre çok farklı bir kimliğe büründüğü izlenimini veren Gökhan Güleç, Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçında başarılı performans sergilerken bir de gol kaydetti...
Yüksekten uçarız
Geçen sezona sünger çektiğini kaydeden yıldız futbolcu, ‘Doğrusu 2006-07 sezonu benim için de hayal kırıklığı oldu... Neden böyle olduğunu ben de bilemiyorum. Ama bu sezon kaptırdığım formayı geri alacağımdan hiç kuşkum yok. Yeter ki talihsiz sakatlıklar yaşamayayım’ ifadesini kullandı.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın herkesin forma şansının eşit olduğunu ve hakedenin 11’e gireceğini söylediğini hatırlatan Gökhan Güleç, ‘Ben de kendime güveniyorum. Nobre de Bobo da çok kaliteli golcüler. Bu sezon Beşiktaş 3 tane iyi golcü ile rakiplerine karşı mücadele verecek... Ben ilk 11’deki yerimi kesin alacağıma inanıyorum. Yanımdaki oyuncu ise form durumuna göre Nobre ya da Bobo olur. Beşiktaş’a sadece gollerimle değil. Oynayacağım başarılı futbol ve arkadaşlarıma attıracağım gollerle de katkı sağlayacağım’ şeklinde iddialı konuştu.
Beşiktaş’ın yeni sezonda üç kulvarda mücadele vereceğini ve şampiyonluk kovalayacağını sözlerine ekleyen Siyah-Beyazlı golcü, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Hocamız Ertuğrul Sağlam ile yüksekten uçacağımıza eminim. Lig ve kupa şampiyonluğu için en büyük aday biziz. Avrupa’da ise şimdiye kadar elde ettiğimiz en başarılı sonuçlara imza atacağımıza inanıyorum. Takıma yapılan takviyeler çok yerinde... Her mevki için büyük rekabet yaşanacak... Bu da bize başarıyı kazandıracak...’
Öte yandan Beşiktaş’tan ayrılmayı hiç bir zaman düşünmediğini kaydeden Gökhan, ‘Beni isteyen birçok takım var... Bu sezon bunlardan birisine de gidebilirdim. Ama Beşiktaş’ta forma giymek büyük bir ayrıcalık. Bu ayrıcalığı daha uzun yıllar yaşamak istiyorum. Zaten hocam ve yöneticiler benim gitmemi istemediği sürece benim de ayrılmaya niyetim yok. Beşiktaş’ı yuvam olarak görüyorum. En kötü günlerimde bile hem yöneticilerden, hem futbolcu arkadaşlarımdan, hem de taraftarlardan destek gördüm. Borcumu ödeyeceğim’ dedi