Gönderen Konu: Gözler Rivas'ta  (Okunma sayısı 352 defa)

Çevrimdışı FabregaS

  • Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • ******
  • İleti: 8.108
  • Puan 2519
  • Cinsiyet: Bay
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Gözler Rivas'ta
« : 08 Temmuz 2007, 12:33:37 »


Beşiktaş, Navarro'yu alamamasının ardından rotayı 1.90'lık stoper Rivas'a çevirdi..

Sevilla'dan David Navarro ve Juventus'tan Jean Alain Boumsong'un transferlerini gerçekleştiremeyen Beşiktaş, rotayı Real Betis'te oynayan David Rivas'a çevirdi. Real Betis Başkanı Jose Leon Gomez ile daha önce Assunçao için görüşen siyah-beyazlı yöneticilerin 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu konusunda bir iki gün içerisinde ciddi adım atması bekleniyor.

RİVAS DA SICAK

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da savunmaya yapılacak transferin en kısa sürede bitirilmesini istediği belirtiliyor. Beşiktaş'ın transfer listesinde ilk sırada yer alan David Rivas, 1999 yılından bu yana formasını giydiği Real Betis'te 141 maçta görev yapıp 7 gol kaydetti. 2010'a kadar Betis ile sözleşmesi bulunan İspanyol oyuncunun da Beşiktaş'ın teklifine olumlu baktığı bildirildi.

PEŞİNAT KRİZİ YAŞANIYOR

Beşiktaş bir taraftan savunmaya yabancı oyuncu transferi için arayışlarını sürdürse de öte yandan yeni sözleşme imzalattığı oyunculara peşinat ödemesi yapmakta sıkıntı çekiyor. Yabancı oyuncuları Cisse ve Tello'nun peşinatlarını ödeyen yönetimin, Rüştü, Mehmet Yozgatlı, Hakan Arıkan ve İbrahim Üzülmez'in ödemelerini yaşanan para sıkıntısı nedeniyle geciktirdiği ifade ediliyor.

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Gözler Rivas'ta
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2007, 12:46:35 »
off fiziği müthiş
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...