Gönderen Konu: "Hürriyet ve Görkem ile ilgilenmiyoruz"  (Okunma sayısı 444 defa)

Çevrimdışı Guiza

• Osc Çizik Üye

• 3. SINIF UYE
  • *
  • Puan -4405
    • MSN Messenger - Sanane@Oyunsiteniz.com
    • Profili Görüntüle
    • www.Oyunsiteniz.com
"Hürriyet ve Görkem ile ilgilenmiyoruz"
« : 31 Mayıs 2008, 00:56:53 »
"Hürriyet ve Görkem ile ilgilenmiyoruz"
Beşiktaş futbol takımı genel menajeri Sinan Engin, Ankaraspor'dan Hürriyet Güçer ve Çaykur Rizespor'dan Ahmet Görkem Görk ile ilgilenmediklerini açıkladı.
30.5.2008

Sinan Engin, Beşiktaş'a transferi gündemde olduğu iddia edilen söylenen orta saha oyuncusu Hürriyet ve savunma oyuncusu Görkem ile ilgilenmediklerini ifade etti:

"Ankarasporlu Hürriyet, Çaykur Rizesporlu Görkem ve basında diğer çıkan isimlerle ilgili bugüne kadar herhangi bir çalışmamız olmadığı gibi, transfer listemizde yer almayan bu oyuncularla bundan sonra da herhangi bir temasımız olmayacaktır."

Çaykur Rizespor kulübü başkanı Abdülkadir Çakır, Ahmet Görkem Görk'ü Beşiktaş'ın transfer etmek istediğini, ancak siyah-beyazlı kulübe olumsuz yanıt verdiklerini açıklamıştı.

Sinan Engin, medyada kendisine atfedilerek yeni transfer Seric ile Schildenfeld'i karşılaştırdığı ve Seric'i, Schildenfeld'e oranla Maradona'ya benzettiği yönündeki haberlerin de gerçeği yansıtmadığını belirtti:

"Ben hiçbir basın organına böyle bir kıyaslama yapmadığım gibi, Seric ile ilgili Maradona benzetmesinde de bulunmadım. Bugünden sonra Anadolu Ajansı ve kulübümüzün resmi internet sitesi dışında benim adıma çıkan haberlere taraftarlarımızın ve camiamızın itibar etmemesini önemle rica ediyorum."