Gönderen Konu: İbrahim: "İlk hediyemizi verdik"  (Okunma sayısı 346 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.832
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
İbrahim: "İlk hediyemizi verdik"
« : 03 Ağustos 2006, 19:01:28 »
Beşiktaş'ımızın milli futbolcusu İbrahim Toraman, Galatasaray'ı 1-0 yenip Süper Kupa'yı müzelerine götürerek taraftara verdikleri sözü tuttuklarını söyledi.

Siyah-beyazlı futbolcu, kendisine ait internet sitesinde yaptığı açıklamada, taraftardan bayraklarını sakladıkları yerden çıkartmalarını istediklerini hatırlatarak, ''Süper Kupa'yı müzemize götürerek taraftarımıza ilk hediyemizi vereceğimizi söylemiştik. Sözümü tuttuk, ama bu daha bir başlangıç. Tıpkı Süper Kupa töreninde üzerimize giydiğimiz tişörtlerde verdiğimiz mesaj gibi, geliyoruz'' dedi.

Süper Kupa'yı takım olarak kaldırmanın çok büyük bir mutluluk olduğunu kaydeden ve ''Umarım bu sene bütün kupaları biz kaldırırız'' diyen İbrahim Toraman, yeni sezonla ilgili olarak da ''Lige kaza kurşunu yiyerek başlamak istemiyoruz. Artık Süper Kupa'yı, o büyük zaferi unuttuk. Gözümüzü Turkcell Süper Ligi'ndeki Vestel Manisaspor maçına çevirdik. Tüm konsantrasyonumuzu bu maça toplamamız gerektiğinin bilincindeyiz'' şeklinde konuştu.


Çevrimdışı Abdullah

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 41.478
  • Puan -1500
  • Cinsiyet: Bay
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
İbrahim: "İlk hediyemizi verdik"
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 21:00:06 »
HABER İÇİN ÇOK TESEKKUR EDERİM KARDES