Gönderen Konu: Jean Tigana==>"Biz gençler ile ileriye gitmek istiyoruz"  (Okunma sayısı 563 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Teknik direktörümüz Tigana, Galatasaray maçı öncesi takımımızı değerlendirdi

Galatasaray ile Beşiktaşımız arasında yarın akşam Commerzbank Arena Stadı'nda oynanacak Süper Kupa maçı öncesinde iki takımın teknik direktör ve futbolcuları ortak basın toplantısı düzenlendi. Maçın oynanacağı Commerzbank Arena Stadı'nda düzenlenen toplantıda Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets ve Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana ile birlikte Sarı-kırmızılı takımın tecrübeli futbolcusu Ergün Penbe ile Siyah-beyazlı takımın kaptanı İbrahim Üzülmez de hazır bulundu

"GALATASARAY, GEÇEN SEZON BİZİ 2 KEZ YENMİŞTİ, BUNU TERSİNE ÇEVİRMEK İSTİYORUZ"
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana bir soru üzerine kasetten izleyerek futbolcu almayı tercih etmediğine dikkat çekerek, "Bu konudaki açıklamalarım yanlış anlaşılmış. (Bana yollanan kasetlerin montajlı haline bakarak oyuncu almam) dedim. Sadece, montajı yapılmış kasetleri izleyerek oyuncu almayı istemiyorum. Eric Gerets'teki şans bende yok. Bizim 26 puan önümüzde şampiyon oldular. Biz, takımdaki her şeyi yeni kuruyoruz Birçok eski futbolcumuz gitti. Makineyi tekrar çalışır hale getirmek için uğraşıyoruz. Arkadan gelen geçleri de aynı seviyeye getirmeye çalışıyoruz ama bu konuda biraz geç kalmış sayılabiliriz" diye konuştu.

"TAKIMDAKİ EN İYİ YAŞLILAR FENERBAHÇE VE GALATASARAY'A GEÇTİ, BİZ GENÇLERLE İLERİYE GİTMEK İSTİYORUZ"
Fransız çalıştırıcı, yeni sezonda genç çok sayıda genç oyuncuya şans verip vermeyeceğinin sorulması üzerine, "Benim bu konuda bir seçimim yok. Ekibimin büyük bölümü gençlerden kurulu. Gençler oynamaya mecburlar, çünkü başka adam yok. En iyi yaşlılarım Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gitti. Kayserispor'dan Gökhan Ünal'ı çok istedim ama olmadı. Genç oyuncularla ileriye gitmek istiyoruz. Fakat, dünyanın bütün ülkelerinde herkes, işler iyi gitmezse gençleri değiştirmektense hocaları değiştirmeyi tercih ediyor" ifadelerini kullandı.

İBRAHİM: "İNŞALLAH, YARINKİ MAÇ FUTBOLUN GÜZELLİKLERİNİN KONUŞULDUĞU BİR MAÇ OLUR
Siyah-beyazlı takımın kaptanı İbrahim Üzülmez ise, karşılaşmanın fair-play içinde geçmesini temenni ederek, "İnşallah, futbolun güzelliklerinin konuşulduğu bir maç olur. Bu maçı kazanmayı çok istiyoruz. Geçen sezon rakibimize 2 maçta da yenildik. Bu maç bir anlamda geçen sezonun rövanşı. Takım olarak hazırız. Hazırlık dönemindeki gayretli çalışmaları sahaya yansıtıp, sezona moralli başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Jean Tigana==>"Biz gençler ile ileriye gitmek istiyoruz"
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2007, 00:43:47 »
bilgi için saol