Gönderen Konu: Kartal’a yakışır  (Okunma sayısı 340 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Kartal’a yakışır
« : 03 Ağustos 2006, 19:04:04 »
Ze Roberto, yani kimliğindeki ismiyle Jose Roberto da Silva Junior, Beşiktaş’a hayırlı uğurlu olsun. Aslında böylesine kaliteli bir isim Türkiye’ye, Turkcell Süper Ligi’ne de hayırlı uğurlu olsun. Ze’yle ilgili bildiklerim ve özellikle son Dünya Kupası’nda yerinde izlediğim Sambacı hakkındaki yorumum öncesi tabii ki, bu sezon kaliteli transferlere imza atan Beşiktaş Kulübü yetkililerini de kutlamak istiyorum...

Milli Takım’ın en iyisi
6 Temmuz 1974’te İpiranga’da (Brezilya) doğan solak oyuncu, kağıt üzerinde hayalkırıklığı yaratan Brezilya’nın bana göre Almanya’daki en başarılı ismiydi. Ülkesi adına 5 maçta, 380 dakika forma giydi ve 2 karşılaşmada da maçın adamı seçildi. 1.72’lik boyuna rağmen özellikle son maçlarda o kadar çok ön plana çıktı ki, Emmerson’un yokluğunda Sambacılar’ı yönlendiren isimdi orta sahada. Bayern Münih’te sol kulvarda görev yapan Ze Roberto, detaycı, hırslı ve ilerleyen yaşına rağmen müthiş kıvraklığı ile üstün bir yeteneğe sahip. Milli futbolcu, finallerde zaman zaman ön libero, zaman zaman da forvetin arkasında görev yaparak çok yönlülüğünü de ortaya koymuş, 2006 Finalleri’nde iki kez maçın adamı seçilmişti. Beşiktaş’a kuşkusuz büyük katkı sağlayacak olan 32 yaşındaki tecrübeli yıldızın bir başka özelliği ise her maçta yaptığı isabetli ortalar ve asistleridir. İşte Ze Roberto’nun, ister sol kulvarda ister başka bir mevkide bu çıkışları en iyi yapabilen bir oyuncu olarak Kartal’a çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Müthiş üçgen
Hele hele bir de vatandaşı Kleberson ve Arjantinli Delgado’yla birlikte iyi uyum sağlaması durumunda Beşiktaş’ın korkunç bir üçgene sahip olduğunu söylersek yanlış değerlendirme yapmış olmayız. Bana göre, bu yılın bomba transferi ne Delgado ne de Marcelinho’dur. Bana göre bu yılın transferi tartışmasız Ze Roberto’dur... Hatta, Brezilya Milli Takımı’nda son yıllarda ilk onbirin değişmez ismi olan Ze Roberto, sadece bu sezonun değil, Türkiye’de forma giyen gelmiş geçmiş en kariyerli futbolcular arasında, ilk üçteki yerini alır. Böyle büyük bir yıldızı izlemek için sadece Beşiktaşlılar değil, tüm futbolseverler de İnönü Stadı’ndaki yerlerini alacaklardır.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Kartal’a yakışır
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 21:01:15 »
HABER İÇİN ÇOK TESEKKUR EDERİM KARDES