Gönderen Konu: Mami'ye başkan engeli  (Okunma sayısı 464 defa)

Çevrimdışı FeaRLeSs

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2731
    • MSN Messenger - tello_hazer1903@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Mami'ye başkan engeli
« : 15 Mart 2007, 15:32:44 »
Mami'ye başkan engeli
Muhammed için 3 milyon Euro'ya kadar çıkan Barça, daha fazla ödeyemeyeceklerini söyledi. Başkan Demirören ise fiyata zam yaptı.
14.03.2007

Siyah beyazlı yöneticilerle, İspanyol ekibinin temsilcileri arasında son bir haftadır İstanbul'da yapılan görüşmeler sonrası genç futbolcunun bonservis bedeli için yoğun pazarlıklar yapıldı. 3 milyon Euro'ya kadar teklif Katalanlar, Muhammed'i transfer etmek daha fazla ödeyemeyeceklerini söylediler.

Ancak Yıldırım Demirören'in de bulunduğu son toplantıda Beşiktaş fiyatı 5 milyon Euro'ya yükseltti. Bu rakam karşısında şaşkına dönen Barcelona heyeti ile siyah beyazlılar arasındaki görüşme çıkmaza girdi. Beşiktaş ile son bir kez daha görüşecek olan Barcelona'nın 5 milyon Euroluk teklifi kabul etmeyeceği ve bu transferden büyük olasılıkla vazgeçeceği öğrenildi.

Yaşanan bu ani fiyat artışının altında yatan gerçek ise Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Muhammed'i siyah beyazlı kulüpte tutma isteği...

Demirören yakın çevresine Muhammed'i satmak istemediğini, gelecek vadeden bu oyuncuyu takımda tutmak istediğini söylediği kaydedildi.

Yıldırım Demirören, Muhammed'in Barcelona'da 5 yıl sonra yıldız bir futbolcu olması durumunda 20 milyon Euro gibi rakamlara transfer olabileceğini, böyle bir durumda da çok büyük eleştirilere maruz kalacağını belirterek

"Biz Muhammed'e gelen ilk teklif karşısında şartları değerlendirmeye aldık. O dönem aklımızda satma düşüncesi vardı. Ancak bu fikrimizden vazgeçmek üzereyiz. Ben bu futbolcumuzun takımda kalmasını istiyorum. Eğer yıldız olacaksa burada olsun, Beşiktaş formasını giyerek büyüsün.

5 yıl sonra Muhammed Barcelona'dan 20 milyon Euro gibi rakamlar transfer olursa işte o zaman Beşiktaşlılara nasıl hesap vereceğiz. Ben bir gün bu görevi bırakacağım. Ama arkamdan Muhammed gibi bir oyuncuyu satmadı ve Beşiktaş'a çok büyük bir yıldız kazandırdı diye anılmak istiyorum" dediği öğrenildi.

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Mami'ye başkan engeli
« Yanıtla #1 : 17 Mart 2007, 21:53:28 »
paylaşım için teşekkürler kardeş
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Mami'ye başkan engeli
« Yanıtla #2 : 26 Haziran 2007, 19:29:12 »
bilgi için çok tesekkur ederim kardesim.