Beşiktaş'la yollarını ayırması gündemde olan Nobre, 'Gelişmelerden haberim yok. Ancak hiçbir kulüple hayat boyunca sözleşme imzalanmaz' diye konuştu.
16.03.2007
‘Yadırgamıyorum’
Fenerbahçe’den büyük umutlarla transfer edilen ancak Beşiktaş’ta bekleneni veremeyen Mert Nobre, transfer haberlerini yorumladı. Siyah-Beyazlı yönetimin, hava toplarına hakim bir nokta santrfor arayışlarından haberdar olmadığını söyleyen Mert Nobre, “Barcelona, Real Madrid, Chelsea ve Manchester United gibi Avrupa’nın önde gelen takımları bile sürekli transfer çalışması içerisinde bulunur. Böyle bir gelişme olmasını yadırgamıyorum” dedi.
Sezon biter, konuşuruz...
“Sonuçta her yıldız oyuncu, yeni takımında başarılı olacak diye bir kural yok” diyen Sambacı, “Beşiktaş’ın golcü araması kadar doğal bir şey olamaz. Ancak ben burada mutluyum. Transferin de bana endeksli olacağını sanmıyorum. Şunu da söyleyeyim, hiçbir futbolcu, hiçbir kulüple hayatı boyunca sözleşme imzalamaz. Şartlar neyi gerektiriyorsa, profesyonel anlamda o yapılır. Benim açımdan sorun yok. Tek düşüncem kalan maçlarda gollerime devam etmek. Sezon bitiminde her şey netliğe kavuşur” ifadesini kullandı.