Gönderen Konu: O at yarışını seviyor / 28 mart  (Okunma sayısı 404 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
O at yarışını seviyor / 28 mart
« : 30 Mart 2007, 12:08:39 »

--------------------------------------------------------------------------------
Tigana, kadro dışı bıraktığı İbrahim Akın’a yüklendi: Defalarca uyardım. Bir türlü düzelmiyor.
28.03.2007

‘Bu kez olmadı’
Galatasaray derbisi öncesinde yönetici ve takım kaptanlarının ricasıyla yeniden şans verilen, ancak Kaisar maçından sonra ikinci kez kadro dışı bırakılan İbrahim Akın için teknik direktör Tigana çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Kullandığı ifadelerle genç oyuncuyu gözden çıkardığının sinyallerini veren Fransız, tüm çabalarının sonuçsuz kaldığını söyledi. Daha önce de böyle durumlarla karşılaştığını ama başarılı olduğunu anlatan Tigana şunları söyledi:

‘Artık savunamam’
“Kaisar maçından sonra oyundan alma gerekçemi açıklayacaktım ama beklemedi, gitti. Ertesi güne özel program koydum, kaset üzerinde hatalarını anlatacaktım, gelmedi. Verdiğim hiçbir şansı kullanamadı. Şimdi tabii ki, Beşiktaş için mücadele eden ve istediğimi yapan oyuncularla yola devam etmek durumundayım. Herhalde kendisinin en çok önem verdiği şey at yarışları. Kötü bir çocuk olduğunu düşünmüyorum. Fakat mutlaka halletmesi gereken bir takım sorunları var...”

Fatih Terim’e tebrik
Şampiyonluk şansları hakkında da yorumlarda bulunan Jean Tigana, bu başarının sadece kendilerine bağlı olmadığının altını çizdi. Sakatlık konusuna dikkat çeken tecrübeli hoca, “Fazla sakat vermezsek ciddi şansımız olur” dedi. Milli takımımızın patronu Fatih Terim’i de tebrik eden Beşiktaş’ın teknik patronu, “Türkiye’nin Avrupa Şampiyonası’na mutlaka katılacağını düşünüyorum. İbrahim’i kaybedip üzüldük ama galibiyet bizi fazlasıyla mutlu etti” diye konuştu.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 19:30:59 »
bilgi için çok tesekkur ederim kardesim.