Gönderen Konu: Ricardinho cezaevi!  (Okunma sayısı 313 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Ricardinho cezaevi!
« : 24 Ağustos 2006, 15:34:37 »
Beşiktaş Yönetimi, Ricardinho’nun çıktığı ilk idmanın bir bölümünün basına açılmasını isterken, Tigana çalışmayı medyaya kapattı.
İPLER GERİLİYOR

Sezonun en büyük bombasını patlatarak Ricardinho’yu renklerine bağlayan Beşiktaş’ta, teknik heyet ile yönetim arasındaki ipler geriliyor. Bu transfere önce karşı çıkan Tigana, bir yabancı oyuncu alınacağı sözünü alması üzerine Ricardinho’nun gelişine onay vermişti. Sambacı dün takımı ile ilk antrenmanına çıkarken yönetim, teknik heyetten idmanın en azından yarım saatlik kısmının fotoğraf alınabilmesi için basına açılmasını istedi. Ancak Fransız teknik adam cuma günü maç olduğu gerekçesi ile çalışmayı medyaya kapattı.

DEMİRÖREN TEPKİLİ

Tigana’nın bu tutumu üzerine çözüm arayışına giren Siyah-Beyazlı yönetim, çareyi kendi çalışanlarına resim çektirmekte buldu. Ancak bu kez de fotoğrafların kalitesi sorun oldu. Sambacının ilk çalışmasından görüntü almak isteyen televizyonlarla, kulüp çalışanları arasında gerginlik yaşandı. Organizasyon bozukluğunun faturası Murat Aksu’ya çıkarken, Başkan Demirören’den ultimatom geldi. Başkan “Dünya çapında bir yıldız getirdik, ancak medyada istediğimiz şekilde yer almadı. Böyle bir şeyi aklım almıyor” diye serzenişte bulundu

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Ricardinho cezaevi!
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 21:06:31 »
HABER İÇİN ÇOK TESEKKUR EDERİM KARDES