Gönderen Konu: Ricardinho meydan okudu  (Okunma sayısı 300 defa)

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Ricardinho meydan okudu
« : 16 Kasım 2006, 17:31:54 »
Kartal’ın Sambacısı çocukluk arkadaşı Alex de Souza’yı derbi maçta üzeceğini belirterek, “Çocukluğumuzdan beri bana karşı galibiyeti yok” dedi.

‘Üzgünüm dostum’
Siyah-Beyazlı takımın Brezilyalı futbolcusu Luis Ricardinho, Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı açıklamalar yaptı. Sambacı yıldız, çocukluk arkadaşı Fenerbahçeli Alex de Souza’ya göndermelerde bulunarak, “Alex ile sürekli görüşüyoruz. Kendisiyle yıllardan beri süregelen çok iyi bir dostluğumuz var. Bana en son çok iyi bir takımda oynadığımı ancak derbi maçta kazananın Fenerbahçe olacağını söyledi. Ama ne yazık ki Alex’in tahmini tutmayacak. Derbide gülen biz olacağız” ifadelerini kullandı.

‘Siftahı yok’

Fenerbahçe derbisinin çok ilginç bir buluşmaya sahne olacağını söyleyen Ricardinho, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Alex’in henüz bana karşı çocukluğundan beri bir galibiyeti bile yok. Ne zaman karşılıklı oynasak, hep benim takımım kazandı. Eminim ki, Kadıköy’de de yıllardan bu yana devam eden gelenek noktalanmayacak. Yine benim takımım kazanacak. Çünkü Fenerbahçe karşısında, galibiyete şartlanmış bir takım bulacak. O maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Taraftarları da bir futbol ziyafeti bekliyor.”

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Ricardinho meydan okudu
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 17:15:01 »
haber için tesekkurler