Gönderen Konu: Ricardinho'dan her yıl bir kupa  (Okunma sayısı 370 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Ricardinho'dan her yıl bir kupa
« : 24 Ağustos 2006, 15:47:53 »
Beşiktaş'ın Brezilyalı yeni yıldızı üç senelik imza attı, "Kariyerimde 12 kupa kazandım. Bu sayıyı burada 15'e çıkarmak istiyorum" dedi. Sambacı, Fenerbahçeli Alex'le kıyaslanmaması gerektiğini de ifade etti
Kartal'ın dünyaca ünlü yeni Brezilyalısı Ricardinho, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen törende sözleşme imzaladı. Sambacı, 2. Başkan Murat Aksu ile yönetici Erhan Kamışlı'nın da katıldığı törende kendisini 1 yılı opsiyonlu 3 seneliğine siyah - beyazlı renklere bağlayan mukaveleye imza attı.
Murat Aksu, sezonun bomba transferlerinden birini daha yaptıklarını belirterek, "Bundan dolayı yönetim kurulu olarak gururluyuz. Ricardinho Brezilya Milli Takımı'nda en çok forma giyen futbolculardan biri" dedi.
Murat Aksu, Barcelona'da oynayan Edmilson'un transferiyle ilgili bilgisinin bulunmadığını sözlerine ekledi.
Yıllık 1 milyon 750 bin euro alacağı açıklanan Ricardinho ise Beşiktaş'la anlaşmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Taraftarların kendisini havaalanında çok iyi karşıladıklarını kaydeden sambacı, "Sevgi gösterilerine sahada en iyi performansı göstererek karşılık vermek ve kariyerimdeki 12 olan kupa sayımı burada 15'e çıkarmak istiyorum. Hedefleri olan büyük bir kulübe geldim" diye konuştu.

'Kalitesi vardı'
2006 Dünya Kupası'nda Brezilya forması giyen Ricardinho, Fenerbahçeli Alex'in kadroya çağrılmamasıyla ilgili bir soruyu ise "Alex çok büyük futbolcu ve iyi bir arkadaşım. Dünya Kupası'nda oynayacak kalitesi vardı. Böyle bir kıyaslama yapılmamalı" şeklinde yanıtladı.

Beşiktaş durmuyor

Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ın dün yaptığı antrenmana baldırında ağrıları olan Mustafa Doğan dışında tüm futbolcular katıldı. MR'ı çekilen Mustafa'nın ciddi bir durumunun bulunmadığı bildirildi. Tigana yönetimindeki çalışmada, Denizli maçında 11'de sahaya çıkanlar koşudan sonra ayak tenisi oynarken, diğer oyuncular çabukluk ve pas çalışması yaptı.

Pankarta 75 bin YTL ceza

Beşiktaş'a, 30 Temmuz'da Galatasaray'la Süper Kupa finalinde seyircilerinin tribüne astığı Fenerbahçe'ye ağır küfür içeren pankart nedeniyle 75 bin YTL para cezası verildi.
Temsilciler tarafından rapor edilmeyen, ancak pankartın medyada yer alması üzerine harekete geçen PFDK, siyah - beyazlı kulübe ağır fatura keserken, Gaziantep maçında taraftarlarının çıkardığı olaylar nedeniyle de 10 bin YTL ceza kesti. Kurul, Trabzon-V.Manisa maçında yardımcı hakemin başına yaralayıcı madde atılması yüzünden bordo - mavililere 50 bin YTL, Sakaryaspor ve Antalyaspor'a 20'şer bin YTL, Galatasaray'a 10 bin YTL ceza verdi.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Ricardinho'dan her yıl bir kupa
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 21:06:58 »
HABER İÇİN ÇOK TESEKKUR EDERİM KARDES