Gönderen Konu: Roque’den Beşiktaş’a yeşil ışık !  (Okunma sayısı 359 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Roque’den Beşiktaş’a yeşil ışık !
« : 23 Ocak 2007, 20:15:01 »
Siyah-beyazlıların gündemine gelen Leverkusenli Roque Junior, "Beşiktaş'a gitmek isterim. Kulübüm de kolaylık gösterir" dedi.

Almanya'nın Bayer Leverkusen takımının Türkiye'deki temsilcisi Erdal Akagündüz'ün önerisiyle Beşiktaş'ın gündemine gelen Roque Junior, siyah-beyazlı ekibe yeşil ışık yaktı. 31 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye giderim. Orada Brezilya'nın önemli futbolcuları bulunuyor. Ricardinho'nun da Beşiktaş'ta oynadığını biliyorum. Beşiktaş formasını giymek bana gurur verir" ifadesini kullandı.

2.5 Milyon Euro İstiyor
Bayer Leverkusen'in bonservisini 1 milyon euro olarak belirlediği Roque Junior, "Kulübümün
gereken kolaylığı göstereceğini biliyorum. Zaten sezon sonunda serbest kalıyorum. Ben ise Beşiktaş'tan yıllık 2.5 milyon euro talep ettim. Ancak bu rakam üzerinde konuşup anlaşabiliriz. Resmi teklif geldikten sonra pazarlık yapabiliriz" şeklinde konuştu. Bayer Leverkusen'de forma şansı bulamayan Brezilya Milli Takımı'nın eski futbolcusu, Gheorghe Hagi döneminde Galatasaray ile anlaşma noktasına gelmiş ancak sarı-kırmızılı ekip tercihini Rigobert Song'dan yana kullanmıştı.

Sabah / Fatih Doğan

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Roque’den Beşiktaş’a yeşil ışık !
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 17:44:31 »
haber için tesekkurler