2. Başkan Murat Aksu, “Hocamız da Luciano’yu istemişti ama sakatlığı sorun oldu. Devre arasında alabiliriz” dedi
F.Bahçe’nin sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği Luciano’nun, Beşiktaş’a transferinin perde arkası ortaya çıktı. Sarı-lacivertli kulübe vedasında Beşiktaş’ın teklifini yalanlamayıp aksine teşekkür eden Sambacı’nın durumunu değerlendiren Beşiktaş Kulübü’nün İkinci Başkanı Murat Aksu “Luciano hocamızın istediği bir isimdi. Takımdaki Brezilyalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle onu istiyorduk. Eğer gelseydi uyum sorunu da yaşamazdı. Kendisi de gelmeyi çok istedi ama 3 ay oynamayacak oluşu bu transferi engelledi” ifadesini kullandı
‘Fener’le Görüşmedim’
Aksu, Luciano konusunun tamamen bitmediğini ve sakatlığıyla ilgili gelişmeleri beklediklerini vurgulayarak “Devre arasında sakatlığıyla ilgili bir sorunu olmazsa tekrar değerlendirebiliriz” diye konuştuğu öğrenildi. Aksu ayrıca, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la Luciano’nun transferi konusunda hiç görüşmediklerini de vurgulayarak “Ben sayın Yıldırım ile bu konu hakkında hiç görüşmedim. Üstelik Luciano’yu kendileri ’sakat’ diye istemedi. Serbest kalan bir oyuncu her yere gitme hakkına sahiptir. Bu gayet doğal ama böyle bir konuşma olmadı” şeklinde görüş belirtti.
Tigana Önemsemedi
Savunmaya takviye isteyen teknik direktör Tigana’nın bu isteğinin olmamasından dert yanmadığı ve sorunu mevcut kadroyla çözeceğini söylediği öğrenildi. Arsenalli Pascal Cygan’ın Villarreal’e gitmesiyle bu defteri kapatan Beşiktaş’ta Fransız hocanın, 2. Başkan Murat Aksu ve Genel Sekreter Kenan Öner ile görüşerek “Savunmaya toparlayıcı bir isim lazımdı, ama olmadı. Bunu dert etmeyeceğim. Olmazsa olmaz. Bunun yerine gençlere daha çok şans vereceğim. Koray’ın sorumluluğu daha da artacak. Devre arasında bize uygun birini bulursak transfer ederiz” dediği ifade edildi.