Gönderen Konu: Sergen Beşiktaş'ın kapısını çaldı !  (Okunma sayısı 433 defa)

Çevrimdışı FabregaS

• Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • Puan 2519
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Sergen Beşiktaş'ın kapısını çaldı !
« : 24 Haziran 2007, 18:03:05 »
Transfer pazarına hızlı giren Beşiktaş'ın kapısını eski yıldızı Sergen çaldı.

Transferde hareketli günler geçiren Beşiktaş'ın kapısını eski bir dost çaldı: Sergen Yalçın..

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşen süper solak, yönetimin kararını bekliyor.

‘Gelmek istiyorum’
Yerli transferde Hakan Arıkan, Mehmet Yozgatlı ve Rüştü Reçber’i renklerine bağlayıp dikkatleri üzerinde toplayan Beşiktaş, bir bomba daha patlatmak üzere... Geçtiğimiz sezon Siyah-Beyazlı takımın başında bulunan Jean Tigana’nın isteğiyle Şekerspor’a gönderilen Sergen Yalçın, kulübün kapısını çaldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yapan 33 yaşındaki süper solak, genç çalıştırıcıya “Beşiktaş’a geri dönmek istiyorum'' dedi.

Taraftar sıcak bakıyor
Sergen’in bu teklifine olumlu yaklaşan Sağlam, “Bonservisini hallet. Ben yönetim ile görüşürüm'' yanıtını verdi. Tecrübeli oyuncu, “En az 3-4 yıl daha oynamak istiyorum. Tüm amacım futbola Siyah-Beyazlı formayla veda etmek'' dedi. Yönetimin bu transfere soğuk bakmasına karşın, Sağlam ikna çabalarını sürdürüyor. Öte yandan taraftarların da Sergen Yalçın’ı tekrar Beşiktaş’ta görmek istedikleri biliniyor.