Gönderen Konu: Tigana derbi öncesi iddialı  (Okunma sayısı 375 defa)

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Tigana derbi öncesi iddialı
« : 18 Kasım 2006, 07:10:45 »

Tigana: “F.Bahçe maçında bir zaferle tüm bizi eleştirenleri susturabiliriz. Favori gösterilmiyoruz ancak büyük bir sürpriz yapacağız.”

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Jean Tigana, Alman spor dergisi Kicker’e verdiği röportajında ilginç ifadeler kullandı. Beşiktaş’ın durumunun, medyada abartıldığı kadar kötü olmadığını belirten ve “Hâlâ rahat uyuyabiliyorum. Durumumuz medyada abartıldığı kadar kötü değil” diyen Fransız teknik adam şunları söyledi: “Taraftarın beni istifaya çağırmasıyla ilgilenmiyorum, çünkü böyle durumlar profesyonel futbolda doğaldır. Herkesin bir günah keçisine ihtiyacı vardır.
Aslında çok iyi futbol oynuyoruz, ancak gol şanslarını değerlendiremiyoruz. Bu da sinirleri yıpratıyor. Yeni oyuncuların takıma alışmasından sonra büyük başarılar elde edeceğimizden şüphe duymuyorum.

F.Bahçe maçını büyük bir heyecanla bekleiyorum. Bir zaferle tüm bizi eleştirenleri susturabiliriz. F.Bahçe maçında favori olarak gösterilmiyoruz, ancak büyük bir sürpriz yapacağız.

Başkan Yıldırım Demirören ile kısa bir süre önce konuştum. Kendisi bana, yerime görüştükleri hocalar olduğu iddialarının sadece medyanın uydurmaları olduğu konusunda güvence verdi. Yönetim kurulunun desteğine sahibim, bu nedenle bu söylentiler hakkında kafa yormuyorum. Her hafta bu tür haberler ile ilgili yorum da yapmak istemiyorum.”

(Vatan)

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 17:20:31 »
haber için tesekkurler