Gönderen Konu: Tigana dert yandı  (Okunma sayısı 404 defa)

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Tigana dert yandı
« : 23 Ekim 2006, 21:17:06 »
Takım içinde tecrübeli oyuncuya ihtiyaç vardı. Ancak, hepsi sakat. Ne yapayım, ben mi oynayayım? Ben bu gençleri yetiştirmek için aldım. Şimdi oynatmak zorundayım."

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Jean Tigana, Ç.Rizespor maçındaki kötü futbolu sakatlıklara bağladı. "Takım içinde tecrübeli oyuncuya ihtiyaç vardı. Ancak hepsi sakat. Ne yapayım, ben mi oynayayım?" diye dert yanan Fransız hoca, şöyle devam etti:

"İlk yarı iyi değildik. Paslarımızın kalitesi düşüktü. Oyuncularım topu istemediler. Topu oyuna iyi sokamadık. İkinci yarı daha iyiydik. Ben, oynatmak zorunda kaldığım gençleri yetiştirmek için aldım. Ancak, çok sayıda sakatımız var. Bu yüzden gençlere yer veriyorum. Fahri üst üste oynamaya yeni alışıyor. Bobo geçen seneki görüntüsünün uzağında. Ayrıca sakat sakat oynadı. Neredeyse 50 antrenman kaçırdı.

Kupayı düşünüyoruz

Runje bizi G.Birliği maçında kurtardı. Şansımız var ki, onunla Fransızca konuşuyoruz. Oyuncuların pas isabetleri bugünden yarına değişmez. Elimizde sihirli değnek yok. Böyle işler çalışarak oluyor. Gençlerin kazanılması için 2 ile 4 sene geçmesi lazım. Biz bu süreci kısaltmaya çalışıyoruz. 3 puanı aldık. Artık o hep bizim olacak, bırakmayacağız. Bu maçı unutacağız ve önümüzdeki hafta Bucaspor’la oynayacağımız kupa maçını düşüneceğiz

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Tigana dert yandı
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 16:39:47 »
haber için tesekkurler