Gönderen Konu: Tigana Kartal'ın sorununu buldu  (Okunma sayısı 476 defa)

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Tigana Kartal'ın sorununu buldu
« : 18 Ekim 2006, 14:32:34 »
Tigana Monaco’da çalışırken 8 yıldız oyuncunun yedek kaldığını söyleyerek, “Burada yedek kalan yıldızlar küsüyor. Buna en kısa zamanda çözüm bulmalıyız” dedi.

‘Yıldızlar da yedek kalır’
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, zorlu Tottenham maçı öncesi önemli mesajlar verdi. Fransız çalıştırıcı takımda, yedek kalan oyuncuların hiçbir şekilde profesyonellikten uzaklaşmadan çalışmalarına devam etmeleri gerektiğinin önemine değinerek, “Ben Monaco’da teknik direktörlük yaparken, yedek kulübemde 8 tane, dünya çapında yıldız oturuyordu. Bu bahsettiğim oyuncular çalıştığımız dönemde asla problem çıkartmadılar. Sadece olması gerektiği gibi çalıştılar” dedi.

‘Beşiktaş’ta tam tersi’

Deneyimli teknik direktör, Monaco’daki bu durumun Beşiktaş’ta olmadığını belirterek, şunları söyledi: “Monaco’daki yedekler sorun çıkarmadıkları gibi, gidip Milli Takım’da da başarıyla top koşturuyordu. Ancak Beşiktaş’ta bunun tam tersini yaşıyoruz. Başta takımın yıldızları olmak üzere, yedek kalan herkes sorun çıkartıyor. Buna en kısa zamanda çözüm bulmamız gerektiğini düşünüyorum. Her zaman söylediğim gibi; genç bir takımız ve çok çalışmamız gerekiyor.

‘Eleştiriler normal’

İbrahim Kaş, Serdar Kurtuluş, Burak Yılmaz ve Serdar Özkan geçen sene 2. Lig’de oynuyordu ama şimdi Beşiktaş’talar ama bunun kıymetini bilmiyorlar.” Tigana ayrıca, Fenerbahçe Teknik direktörü Zico gibi kendisinin de leştirilmesinin normal olduğunu söyleyerek, “İkimiz de takımlarımızda başarılı sonuçlar almadık. Ama artık üst seviyede futbol oynatmalıyız. Türkiye’yi çok seviyorum ve burada kalmak istiyorum” diye konuştu.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Tigana Kartal'ın sorununu buldu
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 16:35:13 »
haber için tesekkurler