Gönderen Konu: Tigana transfer istedi !  (Okunma sayısı 321 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Tigana transfer istedi !
« : 23 Ocak 2007, 20:14:26 »
Transferleri siz yapınJean Tigana, başkan Yıldırım Demirören’e, "İhtiyacım olan iki oyuncuyu siz transfer edin" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, önceki akşam başkan Yıldırım Demirören, ikinci başkan Murat Aksu ve genel sekreter Kenan Öner ile yaptığı toplantıda, transfer isteğini yineledi. Ancak Fransız hoca bu kez farklı bir öneri sundu: "İki oyuncuya ihtiyacım var. Sezon başında, benim istediğim 10 oyuncu alındı. Maalesef bu oyuncular beğenilmedi. Bu kez transferi siz yapın."

Geleceğin takımını oluşturmak için 2 yeni oyuncuya ihtiyacı olduğunu vurgulayan Tigana, şöyle devam etti: "Ben teknik adamlıktan çok teknik eğitmenim. Biraz sabretmek gerek. Benim sezon başında transferini istediğim Runje, Baki Mercimek, Bobo, Burak Yılmaz, Nobre, Serdar Kurtuluş şu anda üst düzey bir performans sergiliyorlar.

“Ben fikrimi söylerim”
Her geçen gün tempoları yükseliyor. Fakat eleştirilerin sonu gelmiyor. Bundan böyle transfere ben bakmayacağım. Sadece sıkıntı çektiğim mevkileri söyleyeceğim.

Yönetim tarafından izlettirilen oyuncuların listesini bana getirin. Ben de alınıp alınmaması konusunda fikrimi açıklayayım. Çünkü transfer işlerine bundan böyle girmiyeceğim."

Hürriyet / İsmail Er

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Tigana transfer istedi !
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 20:55:59 »
HABER İÇİN ÇOK TESEKKUR EDERİM KARDES