SÜPER Lig’de dün gece Beşiktaş için hiç de iyi geçmedi.
F.Bahçe’nin puan kaybettiği haftayı değerlendirmek isteyen siyah beyazlılar, alt sıradan kurtulmaya çalışan ve kupada da yedek F.Bahçe’den fark yiyen Sivasspor’a takılınca adeta kıyamet koptu.
Taraftarlar bu konuda birinci sorumlu olarak gördükleri Jean Tigana’yı yine istifaya davet etti. Fransız hoca, soyunma odasına giderken tepkiler üzerine elleri ile oyuncuları gösterdi. Hatanın kendisinde olmadığını ima etti.
Oyuncularla konuştu
Bu olaydan sonra Fransız çalıştırıcı, oyuncularıyla kötü gidişin nedenlerini tartıştığı toplantı öncesi "ayrılma" sinyali verdi. Tribünlerde yükselen istifa sesleriyle sürekli baskı altında kaldığını ileri süren Tigana’nın yakın çevresine, yönetimin alacaklarını vermesi halinde gidebileceğini söylediği iddia edildi.
Tecrübeli teknik adamın dostlarına, "2008’e kadar anlaşmam var. Bu süre zarfında (4.6 milyon Euro) param ödenirse, ayrılırım. Şu anda yönetim, gönderilmem konusunda teklifte bulunmadı. Ben, genç bir takım oluşturuyorum. Bu takım yenecek de yenilecek de. Sihirbaz değilim. Sabır gerekli. Sıkıntım hala takımı oturtamamamda" dediği öğrenildi.