Gönderen Konu: Toraman açtı ağzını  (Okunma sayısı 354 defa)

Çevrimdışı FabregaS

• Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • Puan 2519
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Toraman açtı ağzını
« : 13 Temmuz 2007, 14:26:41 »
Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Toraman, zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

İbrahim Toraman; Türkiye'deki yabancılardan, Rüştü transferine, teşvik primi iddialarından, şampiyonluk iddialarına merak edilenleri açıkladı...

Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin en başarılı savunmasıydık. Ancak şimdi yabancı stoper arıyoruz. Şimdi ligimizde oynayan yabancılara bakıyorum da ‘En iyisi Lugano’ diyorlar. Song ve Tomas’a övgüler yağdırıyorlar. Bence bizden bir üstünlükleri yok, aksine gerimizdeler. Buna karşın kimse, yabancılara toz kondurmuyor.

Rüştü Reçber transferi bizim için şanstır. Milli takımın savunmasında görev yapan 5 oyuncu da bizde. Yabancı transfer konusuna gelince... Örneğin Barcelonalı Puyol gelirse, kimse ağzını açamaz. Ben pazarlık yapmadan sözleşmemi 2010’a kadar uzattım. Kimse beni kırmadı, ben kimseyi zor duruma düşürmedim. Eğer geçen sezon Rico ve Delgado son maçlara ağırlıklarını koysalardı, şampiyon olurduk. Ancak onların da Tigana’yla sıkıntıları vardı. Geçen yıla oranla çok daha rahatız. İyi bitirmek için, iyi başlamalıyız. Her sezonun sonuna doğru teşvik primi, hakemler gibi bir sürü saçma sapan iddia ortaya atılıyor. Artık bu sezon aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Bizim kadromuz oturmuş, büyük mücadeleye hazırız. Şampiyonlar Ligi’ne katılıp, adımızı duyurmamız gerekiyor.''

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Toraman açtı ağzını
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2007, 16:51:40 »
sağol kardeş...
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...