Gönderen Konu: Tura süper prim  (Okunma sayısı 335 defa)

Çevrimdışı BF08

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2987
  • KİNG BESTFİFA 08
    • Profili Görüntüle
Tura süper prim
« : 07 Ağustos 2007, 10:47:43 »
Beşiktaş, Sheriff'le oynayacağı maç için bugün Moldova'ya gidecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını maçın oynanacağı statta bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan siyah - beyazlı takımda, yönetim kurulunun turun geçilmesi halinde futbolculara süper prim dağıtacağı bildirildi. Yönetimin prim miktarını maçtan sonra yapacağı toplantıda belirleyeceği ifade edildi.

Yönetimden moral ziyareti

Kartal'ın son dakikalarda yediği şok golle Süper Kupa'yı ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptırması siyah - beyazlı yönetim kurulunu hayal kırıklığına uğrattı. Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticiler maç sonrası takımın kamp yaptığı otele giderek futbolculara moral verirken, Genel Sekreter Kenan Öner, artık Sheriff maçını düşünmek zorunda olduklarını söyledi. Öner, "Turu geçmekten başka çaremiz yok. İyi futbol oynayarak istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum" dedi.

Kapılar kapandı

Süper Kupa maçından sonra Köln'de kalan Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Sheriff ile yarın akşam Moldova'da oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Köln'e 30 kilometre mesafede lüks bir otelde kamp yapan siyah - beyazlı takım, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde basına kapalı olarak çalıştı. Fenerbahçe'ye karşı forma giyen oyuncuların koşuyla yetindiği idmanda, diğer futbolcuların taktik ağırlıklı çalışmalar yaptığı öğrenildi.
BF08 ALAYINA İSYAN !!! uA .

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Tura süper prim
« Yanıtla #1 : 07 Ağustos 2007, 11:20:16 »
Paylaşım için teşekkürler kardeş
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive