Gönderen Konu: Başkan sert çıktı !  (Okunma sayısı 377 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Başkan sert çıktı !
« : 05 Kasım 2006, 05:25:00 »
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Kayseri Erciyes maçı sonrası verdiği “Transferlerimiz iyi'' görüşünün tartışma konusu yapılmasına öfkelendi. Bazı çevrelerin sadece yakıp yıkmak için konuştuğunu ileri süren Başkan Albayrak, “Ben kendi görüşümü savunmaya devam ediyorum; transferlerimiz iyidir'' dedi.

Göreve geldikten sonra kulüpte birçok şeyi değiştirdiklerine inandığını, ancak bazı kişilerin bunu adeta yok saydığını savunan Albayrak, “Geçen sezondan bu yana hem şahsıma hem de yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ağır eleştiriler yapılıyor. Bazı çevreler sadece yakıp yıkmak için konuşuyor ve konuşmaya da devam ediyor. Tüm uğraşları kulübe zarar vermek üzerine. Kamuoyunda öyle bir hava meydana getirilmek isteniyor ki; sanki bizim doğru yaptığımız hiçbir şey yok. Kamuoyuna, göreve geldiğimizden beri tek doğru icraatımız olmadığı lanse edilmeye çalışılıyor. Ben ve yönetimim, sanki kulübü büyük bir bataklığa doğru sürüklüyoruz. Ama bu kişiler, yıkıcı hareketleriyle bana değil, Trabzonspor’a zarar veriyorlar. Bunun farkındalar da bilerek mi yapıyorlar; bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Niyetleri kesinlikle üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Bu kadar çok konuşanların biraz da susmayı bilmesi gerekiyor. Sanki bütün doğruları onlar biliyor, biz hiçbir şey bilmiyoruz. Olay bu kadar basit değil'' diye konuştu.

Sözümün arkasındayım

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, herkesin “Transferlerimiz iyi'' sözüne takıldığını da vurgulayarak, “Bu görüş benim şahsi görüşümdür. İsteyen katılır, isteyen katılmaz. Ama ben görüşümü ısrarla tekrar ediyorum. Yabancılarımız kadar yerlilerimiz de kaliteli. Bu sözünü eleştirenlere, zamanın her şeyin ilacı olduğunu söylemek istiyorum. Kaliteli bir kadromuz ve başında da kaliteli bir hocamız var. Bu ekip herşeyi başarabilecek kapasitede'' dedi.

Vestel Manisaspor maçında takımın iyi bir futbol sergilediğini ancak gol pozisyonlarında şanssız olduklarını da ifade eden Albayrak, “O kadar gol nasıl kaçtı anlayamadım. O maçta puan değil de alacağımız bir galibiyetin getireceği moral kondisyona çok ihtiyacımız vardı'' diye konuştu.

Transfer performansa bağlı

Başkan Albayrak, Ocak’taki ara transferde oyuncu alınıp alınmayacağının, mevcut oyuncuların o güne kadar gösterecekleri performansa bağlı olduğunu da vurgulayarak, “Takip ettiğimiz bazı oyuncular da var. Takip edilen oyuncuların da performansları yakından izleniyor. Hocamızla bir karar vereceğiz'' dedi. Albayrak, stadyum çalışmalarının proje aşamasının geçildiğini de belirterek, “Yeni stadyum için mali bütçenin çıkmasını bekliyoruz. Trabzonspor’a yakışır bir stadyum inşa etmek için çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde stadın bütçesi gelecek ve biz de ona göre ihale açacağız. İhaleyi alan firma ile de yapıma başlayacağız'' dedi.

Marcelinho:Yanlış anlaşıldım

Vestel Manisaspor’la oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında yerini Musampa’ya bıraktıktan sonra formasını yere fırlatan ve büyük tepki çeken Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Marcelinho kendini savundu. Marcelinho, yanlış anlaşıldığını ancak verilecek cezayı da kabulleneceğini belirtirken, bordo mavili yönetim de ceza vermeme eğilimi olduğu vurgulandı. Marcelinho, karşılaşmada terlediği için formasını çıkararak yere bıraktığını belirterek, “Çok fazla büyütülecek bir durumun söz konusu olduğunu sanmıyorum. Ama teknik direktörümüzün ve yönetimimizin vereceği karara saygılıyım. Trabzonspor formasına, daha önce giydiğim formalara da olduğu gibi kesinlikle bir saygısızlık yapmayı düşünmedim ve düşünemem de. Ama görüyorum ki kamuoyunda bu doğrultuda bir görüş belirdi ve bu durum da beni çok üzüyor'' dedi.

Ceza Tartışması
Bu arada, olayın hemen ardından yöneticilerin yaptığı açıklamalara rağmen yönetimde Marcelinho’ya ceza verilmeme eğiliminin yüksek olduğu, teknik direktör Ziya Doğan’ın raporunun da ceza verilmemesi yönünde olmasının beklendiği ifade edildi. Ancak, camiada özellikle formanın yere atılması nedeniyle küçük de olsa bir ceza verilmesi görüşünün seslendirilmeye başlanması nedeniyle, yönetimin hem Marcelinho’yu küstürmeyecek, hem de camianın gönlünü alabilecek bir ceza konusunda uzlaşabileceği ifade edildi.

Başkan bekleniyor

Trabzonspor’ da 17. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı cumartesi günü yapılacak. Başkan seçilmesinden sonra hiçbir Divan Genel Kurul toplantısına katılmayan ve bu nedenle birçok eleştiri alan Başkan Nuri Albayrak’ın, cumartesi günkü toplantıya katılıp katılmayacağı da merak konusu oldu. Kanuni Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda yapılacak Divan Genel Kurulu’na Başkan Albayrak’ın katılıp kulüp faaliyetleri hakkında konuşma yapması beklenirken, muhalefetin bazı isimlerinin de konuşma yapma hazırlığı içinde olduğu ve yönetime sert eleştirilerde bulunacakları vurgulandı.

Milliyet/Ömür Avcı

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Başkan sert çıktı !
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2007, 14:13:17 »
HABER İÇİN TEŞEKKUR EDERİM KARDEŞ