Trabzonspor taraftarları, Antalyspor maçından sonra yönetim ve teknik direktör Ziya Doğan'ı istifaya çağırırken Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Değişiklik, kesinlikle söz konusu değil“ dedi.
Son 4 lig maçında gol atamadan 1 puan alan Trabzonspor'un üzerinde bir olumsuzluk bulunduğunu belirten İbrahim Hacıosmanoğlu, Antalyaspor karşısında takımının iyi oynadığını, bir çok pozisyonları olduğunu belirtirken şöyle konuştu:
DOĞAN’A DESTEK
“Ama olmadı mı olmuyor. Takımın gole ihtiyacı vardı. Gol atmadan galip gelemiyorsunuz. Çok da söylenecek bir şey yok. Trabzonspor bunlara layık değil. Yönetici olarak bu şanssızlığı kırmanın çarelerine bakacağız. Önce şansızlığımızı kırmamız lazım. Bir sürü pozisyonlar var. İlk yarı iyi oynadık, 2'nci yarıda Ersen Martin çıktıktan sonra biraz dağınık oynadık. Düzelecek bu durum. Başka yolu yok. Taraftarın tepkisi var ve olacak tabi. Onlar bu takımın sahibi.“
“YAĞMUR YAĞDI BÖYLE OLDU“
Ziya Doğan ise rakiplerinin kayıplarıyla umutlandıklarını söyledi. Diğer haftalara göre daha istekli ve coşkulu olduklarını öne süren Ziya Doğan, şöyle devam etti:
“Ama kazanamayınca hiç bir şey olmuyor. Gol vuruşlarını yapamıyoruz. Bir çıkış yolu arıyorduk, olmadı, bulamadık. Üzgünüz. 2'nci yarıda rakip kapandı. Ayrıca dünden bu yana yağan yağmur nedeniyle saha da ağırlaştı. Son bölümde oyuncularımın yorulduğunu kabul ediyorum. Eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi gidermek de bizim görevimiz.“
ERSEN OYNATILMAMALI MI
Son haftalarda suskunluğunu koruyan gol umudu Ersen Martin'in burnundaki sakatlığın sorun olmaya devam ettiği bildirildi. Çaykur Rizespor maçında burun kemiği çatladığı için Sakaryaspor karşısında maskeyle sahaya çıkıp Eskişehirspor'la oynanan Türkiye Kupası maçında sonradan girdiği oyunda bir süre sonra maskesini çıkaran Ersun Martin'in Antalyaspor maçının 72'nci dakikasında burnundaki kanama yüzünden dışarı alınması, bu halde oynatılıp oynatılmaması konusunu gündeme getirdi.
Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, golcü oyuncunun burnundaki kanamanın, çatlakla ilgisi olmadığını öne sürdü, “Yüzüne top çarptı ve burun damarlarından biri çatladı ve kanama yaptı“ dedi. Kontrolden geçirilen Ersen Martin ise şöyle dedi:
''SİVASSPOR'A KARŞI FORMA GİYMESEM İYİ OLUR''
“Tam hazır olmadan oynamak ileride daha büyük sorunlarla karşılaşmama yol açabilir. Ayrıca önümüzde bizim için çok önemli olan Fenerbahçe maçı var. Bu maça tam olarak hazır çıkmam için Sivasspor maçında oynamamam daha iyi olur. Bu konuyu teknik heyetle de görüşeceğim. Memorial Hastanesi'ndeki kontrolün ardından gerek duyulursa belki Almanya'ya da gidebilirim. Burnumdaki maskeyi çıkarıp oynamaya mecburdum. Çünkü o maske beni çok rahatsız ediyordu ve önümü göremiyordum.“
YENİ MASKE ARAYIŞI
Bu arada Ersen Martin'e daha farklı bir maske arayışlarının sürdüğü, Hollandalı ünlü oyuncu Edgar Davids'in taktığına benzer maskenin aynısının yapılması için harekete geçildiği bildirildi. Ersen'in yeni maskesiyle 2-3 hafta sahada yer alması, böylece tam iyileşme sürecini tamamlanmasının planlandığı vurgulandı.
MUSAMPA'YA TEPKİ
Antalyaspor maçından sonra bindiği kulüp otobüsünün içinden kendilerine tepki gösteren taraftarlara el işareti yapmakla suçlanan Musampa'ya tepki gösterildi. Transferinden bu yana istenen forma ulaşamayan Musampa'nın taraftarlara yaptığı hareketi, profesyonel bir oyuncunun yapmaması gerektiği belirtildi.
Bu arada Musampa'nın menaceri Mustafa Demir'in yönetimle görüşerek kendilerine transfer teklifleri olduğunu ilettiği öğrenildi. Musampa'ya İspanya'nın Real Sociedad ve Tarragona kulüplerinin talip olduğu belirtildi.
Öte yandan bordo mavili takım, bugünü izinli geçirdi. Trabzonspor'un Sivasspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacağı açıklandı.