Gönderen Konu: Ersen konuşuyor !  (Okunma sayısı 357 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Ersen konuşuyor !
« : 02 Kasım 2006, 13:47:23 »
Trabzonspor'un golcüsü Ersen Martin, bordo mavili takıma gelmeden önce Fatih Tekke ile birlikte oynamayı çok istediğini belirterek, ''Gitmesi yazık oldu, birbirimizi tamamlayabilirdik'' dedi..

Ersen Martin, Futbol Federasyonu'nun resmi yayın organı Tam Saha Dergisi'nde yayınlanan röportajında, Fatih'in Zenit'e satıldığını bile Trabzonspor'a imza atarken son anda öğrendiğini ifade ederek, ''Yazık oldu çünkü birbirimizi çok iyi tamamlayabilirdik. Buraya Fatih'in yerini doldurmaya geldiğimi düşünmüyorum. Çünkü değişik türde santrforlarız. Fatih Tekke'nin yerini doldurmak zaten mümkün değil. Kendisi inanılmaz goller atmış. Nasıl Hakan Şükür'ün yeri Galatasaray'da doldurulamıyorsa, Trabzonspor için de Fatih Tekke aynıdır'' diye konuştu.

''Gerçek Yıldızımız Gökdeniz''
Ersen Martin, Gökdeniz ile hem saha içinde hem de dışında çok iyi anlaştıklarını dile getirerek, ''Gökdeniz, yetenek bakımından dünyanın her takımında oynayacak üst düzey bir futbolcu. Onunla oynadığım için şanslıyım'' ifadesini kullandı.

Marcelinho ve Yattara'nın yeteneklerini de tartışmayacağını anlatan Ersen, ancak Trabzonspor'un gerçek yıldızının Gökdeniz gibi durduğunu söyledi.

''İstanbul Hayalim Yok''
''İstanbul takımlarına gitmek gibi bir hayalim yok'' diyen Ersen Martin, zaten büyük bir takımda futbol oynadığını ifade etti.

Ersen, Avrupa'da bir takımda oynama isteği her zaman kafasında bulunduğunu kaydederek, ''Henüz 27 yaşındayım. Futbolumun artık oturduğuna inanıyorum. Kendime güveniyorum, ilerleyen yıllarda Avrupa'da oynayacağım, bunu da herkes görecek'' dedi.

''Lazaroni Beni Geç Farketti''
Lazaroni yönetiminde ilk kez Gaziantepspor maçında forma şansı bulduğunu ve iyi oynadığını kaydeden Ersen Martin, ''Lazaroni o maçta beni fark etmişti ama geç oldu'' ifadesini kullandı.

Ersen, Ziya Doğan'ın gelmesinin kendisi için çok iyi bir gelişme olduğunu vurgulayarak, daha sonra her şeyin yola girdiğini anlattı.

Lazaroni döneminde futbolcuyla bire bir iletişimin noksan olduğunu anlatan Ersen, ''Herkes, 'Beşiktaş karşısında bu futbolu nasıl oynadınız?' diye soruyor. Hemen açıklayabilirim bunu. Türk futbolcusu duygusaldır. Onu parayla ya da başka bir yöntemle oynatamazsınız. Türk futbolcusunu motive edecek ve gerçek gücünü ortaya çıkartacaksınız. Ziya Hoca oyuncuları çok iyi motive ediyor, takımı çok iyi tanıyor ve hepimizin neler yapabileceğini biliyor. Bizden becerilerimiz dışında şeyler yapmamızı beklemiyor. Sahada hiçbir şey yapmasak bile mücadele etmemizi istiyor. Almanya'da da futbol oynadım, Türkiye'de de birçok hocayla çalıştım ama Ziya Hoca'nın takımı defansif yönde çalıştırma becerisinin bir benzerini hiçbir yerde görmedim. Bence onun yöntemiyle ligde birkaç maç sonra en az gol yiyen takım biz olacağız.'' dedi.

''Crouch'tan Daha Güçlüyüm''
Ersen Martin, Liverpool'lu Crouch ile benzerliği konusunda ise İngiliz futbolcunun da uzun boylu olmasına rağmen ayaklarına çok hâkim ve tekniği yüksek olduğunu söyledi.

Kendisinin hava hakimiyeti kadar yer hakimiyetinin de iyi olduğuna inandığını söyleyen Ersen, ''Ayrıca, kendimi Crouch'tan daha kuvvetli görüyorum. Bu da Türk futbolcusunun ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Crouch belki kendi takımında sürekli oynamıyor ama İngiliz Milli Takımı'nın banko futbolcusu. Bence Türk futbolcusu çok daha yetenekli, yeter ki ona imkan tanınsın'' şeklinde konuştu.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Ersen konuşuyor !
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2007, 14:12:36 »
HABER İÇİN TEŞEKKUR EDERİM KARDEŞ