Trabzonspor’un golcü oyuncusu Ersen Martin, Gökdeniz gibi bir oyuncu ile oynadığı için kendini çok şanslı gördüğünü belirtti.
Gökdeniz’in çok farklı yeteneklere sahip olduğunu kaydeden Ersen Martin, “Avrupa liglerinde bile Gökdeniz’in tarzında bir oyuncu bulmak zor. Şimdiye kadar 8 asist yaptı. Ben daha çok yapacağına inanıyorum.” dedi. Uzun bir aradan sonra tekrar A Milli Takım’a çağrılan Gökdeniz’in değerinin bilinmesi gerektiğini belirten Ersen Martin, “Takımda herkes iyi bir uyum sağlamak için çok çalışıyor. Bu uyumu her maçta sahaya yansıtırsak çok daha başarılı olacağımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.
Bu arada Trabzonspor, kendi sahasında karşılaşacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Hafta başından beri günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdüren Bordo-Mavili ekip, dünü tek antrenmanla geçirerek tempo düşürdü. Teknik Direktör Ziya Doğan, futbolcuların yorgunluğunu dikkate alarak dünkü çalışmayı kısa tuttu. Antrenman teknik ve taktik ağırlıklı geçti.
Öte yandan bir dönem Trabzonspor’u da çalıştıran Teknik Direktör Vahid Halilhodziç için bir Fransız mahkemesi, eski kulübü Paris Saint Germain’in kendisine 3 milyon 500 bin Euro tazminat ödemesi kararını bozdu. Mahkeme,
Fransız kulübün Boşnak çalıştırıcıya 80 bin Euro ödemesini kararlaştırdı. İbrahim Şahin, Trabzon
Zaman