Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, futbol adına maçta çok kötü şeyler yaptıklarını ve bunun cezasını aldıklarını söyledi.
Ziya Doğan, 1-0 yenildikleri Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, kimi zaman futbolda beklenmedik sonuçlarla karşılaşılabileceğini belirterek, "Ancak kötü oyun beni gerçekten çok üzdü. Buraya takılıp kalmayacağız. Tabii ki çok eksiğimiz var. Dengeli oyun olmadı. Çaykur Rizespor, fiziksel ve takım oyunu olarak bizden iyiydi, hakeden taraftı ve kazandı" dedi.
Doğan, Ersen Martin'in oyundan çıkmasından sonra tamamıyla mahkum bir oyun oynadıklarını ifade ederek, "Önümüzdeki maçı düşünmekten başka çaremiz yok. Benim de çok düşünmem lazım. Bu sonucun sebeplerini biliyorum.Bugün rakip bizden her haliyle çok üstündü. Fiziksel üstünlüğü ön plandaydı. Komik bir gol yedik. Altan, 4-5 kişiyi geçip gol attı" diye konuştu.
Maçtan sonra taraftarlarla tartışan Hüseyin'in kendisi için önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Doğan, "Daha önce görevde bulunduğum dönemde de Hüseyin tepki gördü, ancak daha sonra alkışlandı. Hüseyin, profesyonel bir oyuncu ve tecrübesiyle bunu aşacak" diye konuştu.