Gönderen Konu: Lombardo Musa !  (Okunma sayısı 390 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Lombardo Musa !
« : 17 Kasım 2006, 14:10:25 »
Musa Büyük, bordo-mavili kulübün dergisinde yer alan röportajında, ''Bana en çok katkısı olan Aykut Kocaman olmuştur. Futbol adına ondan çok şey öğrendim. Şimdiki oyunuma olan etkisi büyüktür. Hem kaliteli bir insan hem de futbol anlayışı oldukça iyi. Yaptırdığı antrenmanlar çok hoşuma gidiyordu'' dedi.

Aykut Kocaman'ın kendisini ''Lombardo Musa'' diye çağırdığını kaydeden Musa Büyük, ''Bunu ilk defa Aykut hoca söylemişti bana. Lombardo lakabım sayılmaz, sadece Aykut Kocaman stilimi ona benzettiği için beni o şekilde çağırıyordu'' diye konuştu.

Kendisinin savunma veya ofans arasında bir tercih yapmadığını kaydeden Musa Büyük, ''Modern futbolda artık defans oyuncusu da ataklara katılmalı. Bunun için gereken tabii ki fizik kondisyon. Hangi bölgede oynadığım da benim için fazlaca önem taşımıyor. Çünkü hedefleri olan bir takımda oynuyorsunuz ve onu başarıya götürmek için üstlendiğiniz görevi yerine getirmelisiniz. Trabzonspor'da oyun sitelim biraz değişti. Eskiden daha ileriye dönük olarak oynuyordum, sağ kanatta bekin önündeydim. Oysa şimdi daha defansif bir rol üstleniyorum.'' dedi.

Musa Büyük, Ziya Doğan ile ilk kez çalıştığını kaydederek, ''Kendisi çok hırslı ve istekli bir insan. Bu karakterini oyuncularına da yansıtıyor. Bu da güzel bir şey. Çünkü, hocanız sizi destekliyorsa siz bir yerine üç yapmak zorundasınız'' diye konuştu.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Lombardo Musa !
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2007, 14:24:13 »
HABER İÇİN TEŞEKKUR EDERİM KARDEŞ